Wanted: julkisia farmeja

Ahoi mainarit! Löytyykö juuri SINUN maatilkulta jostain päin serveriä farmi, joka on avoinna myös muille serverin pelaajille?

Siinä tapauksessa voisitko ilmoittaa farmisi sijainnin ja sen tarjoamat tuotteet kommentoimalla tätä artikkelia. Tarkoitus olisi saada Julkiset farmit-sivulle hieman enemmän täytettä ja mikäpä olisi kätevämpi tapa tähän kuin kysyä farmeja suoraan pelaajiltamme? 

Kyseisestä sivusta on varmasti hyötyä serverin uusille pelaajille, joten sivu on tarkoitus siirtää hieman näkyvämpään paikkaan kunhan saamme sinne vähän enemmän sisältöä.

6 kommenttia artikkelista “Wanted: julkisia farmeja

 1. Austraasiasta löytyy ja saa käyttää.
  farmilta löytyy: lampaita, lehmiä, possuja, kanoja, viljaa, porkkanoita, perunaa, kaakaopapuja ja sokeriruokoa.
  farmi laajenee lähitulevaisuudessa ja sitten saa melonia, kurpitsaa, nether warttia ja kaktuksia

  junalla austraasiaan ja siinä heti aseman ovilta oikealle (etelä).. et voi kävellä ohi.
  teurastamon vierestä portaat alas ja sieltä löytyy nuo viljelmät.

  paritathan myös eläimiä jos tapat.
  jos keräät viljelmistä niin istutathan myös uusia.

 2. Jos jaksaa ryömiä paikalle, maatilani edustalta löytyvää kuusi- ja koivumetsikköä saa aivan vapaasti käyttää, kunhan istuttaa uudet. Helpoiten paikalle pääsee lähtemällä Puu-warpilta itäkoilliseen. Koordinaatit ovat osapuilleen -1200, 730. Jos harventaa koko kuusikon, tukkia tullee ainakin inventaariollinen.

 3. Wildernessin metroradan varrelta löytyy Suolinna. Vaikka varsinainen linna vielä puuttuukin, löytyy alueelta pieni farmi. Farmilta löytyy kaikki perustarvikkeet mitä Wildernessissä matkaaja voi tarvita. Saa ottaa, kunhan istuttaa uudelleen mitä ottaa.

 4. Kasinohotellin ja fiskehamnenin välisen metro-osuuden varrelta löytyy farmi. (paremmat kulkuyhteydet työn alla)

  Farmilta löytyy tällä hetkellä melkolailla kaikkea (possuja, lehmiä, kanoja, mooshroomeja, kaakaopapuja), sekä piakkoin myös porkkanaa ja perunaa.

 5. Tullipuomilta suoraan pohjoiseen löytyy pieni saari, jonka viereen on rakennettu järven päälle farmi. Tällä hetkellä kasvaa: Viljaa, kurpitsaa, meloneja, sokeriruokoa, kaktuksia, porkkanaa ja perunaa. Lisäksi löytyy kuusi- sekä koivufarmit. Eläimistä löytyy possua, lehmiä (+maitoa) sekä kanoja (munia). Saa käyttää kunhan istuttaa ottamien kasvien tilalle uudet.

  Helpoiten pääsee perille kun ottaa metron tulli puomille ,siitä oikaisee nuoksun paratiisin läpi ja jatkaa vedenalaisen tunnelin kautta saarelle.

 6. Mursulandian tasavallassa löytyy viljaa, porkkanoita, melooneja, kurpitsoita, sokeriruokoa ja puuta (koivua ja mäntyä. Eläimä löytyy possusta lehmiin ja myös lampaita sekä kanoja on tarjolla. Lähitulevaisuudessa tarjonta laajenne perunaan, kaakaopapuihin ja mahdollisesti sieniin.

  HUOM! Suurin osa kasveista löytyy presidentin virka-asunnon sisältä, joka on lukittu. Tsuchimursu tai anleju voi päästää teidät sisään. Sisäfarmi on muutenkin vielä työn alla, kuten koko Mursulandia. Jos listi… anteeksi, lopetatte jonkin eläimen, pyydämme, että kasvatatte tilalle uuden, sama asia kasvien kanssa.

  Helpoiten löytää paikalle kulkemalla Kotkanpesän Hangaari-teleportin kautta. Hangaarista metro alle ja sieltä Farawayn saarelle. Mursulandian tasavalta sijaitsee saaren pohjois puolella, perille saapumisesta ilmoittaa kyltti.

Vastaa