Uusi palvelin avattu!

Muutto on tehty. Pelitcraft on onnistuneesti siirtynyt Fragnetin palvelusta Hetznerin konesalista vuokratulle palvelimelle. Rauta on tehokkaampaa ja nyt ei ole ainakaan ketään muuta jakamassa samaa rautaa. Uusi palvelin vastaa osoitteesta mc.pelitcraft.fi. Porttia ei tarvitse määrittää koska nyt toimimme oletusportista.

Saman osoitteen takaa löytyy myös Dynmap vanhasta portista.

Palvelimen vaihdon yhteydessä myös ylläpidossa tapahtuu pientä muutosta. Jyrki halusi luovuttaa pääadminin paikan eteenpäin, ja otin sitten valtikan vastaan. Eli jatkossa jos on palvelimeen liittyen ongelmia/ehdotuksia/kommentteja/jne., niin ne voi osoittaa suoraan minulle. Samalla myös lahjoitustili siirtyi Jyrkin hallusta minun haltuun. Uusi tilinumero on lahjoitussivulla

Tervetuloa kaikki uudelle palvelimelle! Jos huomaattee jotain ongelmia niin raportoikaa niistä tämän jutun kommenteissa.

8 kommenttia artikkelista “Uusi palvelin avattu!

 1. Uh, toimiikohan dynmap ihan niin kuin pitäisi? Sivu nimittäin refreshaa itsensä ainakin IE8:lla parin sekunnin lataamisen jälkeen ts. on loopissa eikä sivua koskaan näe.

  Tuo poislukien, näyttää hyvältä! Kiitokset työstä Tapsalle!

 2. 1.0.6
  – Päivitetty Forge ModLoader 1.5.2 7.8.0 #734
  – Päivitetty Optifine 1.5.2 HD Ultra D3
  – Päivitetty Zan’s Minimap 1.5.2
  – Päivitetty CodeChickenCore 0.8.6.4
  – Päivitetty NotEnoughItems 1.5.2.11
  – Päivitetty servers.dat (mc.pelitcraft.fi)

 3. Bugiraportti: VIPit eivät enää pysty sytyttämään tulta. Kokeiltu normimaailmassa ja Wiltsussa. Tuli syttyy, mutta sammuu heti ja tulee punaisella ilmoitus You’re not allowed to use that here. TNT kuulemma toimii kuten ennenkin.

  • Sain sytkärit korjattua. Ongelma johtui WorldGuardista. Uusin versio jota ei ollut vanhalle servulle vielä laitettu muutti sytkärien käsittelyä, ja piti nyt sitten sen takia tehdä lisäsäätöä asetuksiin.

Vastaa