Uusi TeamSpeak ja kauppasivusto

Uudella palvelimella pyörii nyt myös TeamSpeak, eli voitte päivittää omat TeamSpeak clientinne osoittamaan siihen. Salasana on sama vanha ja jos ei ole muistissa niin se löytyy logatessa tai /motd komennolla.

Palvelimen vaihdon yhteydessä laitoin siihen myös uudemman version HyperConomy pluginista, joka siis pyörittää serverin taloutta. Uudessa versiossa oli korjattu muistivuoto, joka varmaan aiheutti meilläkin ongelmia, mutta siinä oli muutunut myös HyperConomyn oma kauppojen hintoja raportoiva webbisivu. Tästä muutoksesta johtuen Tritoxin tekemä vanha hintaseurantasivu ei enää toimi. Nyt tästä kysymys kaikille (äänestääkää oikean laidan äänestysboxissa) Olisiko HyperConomyn itsensä tarjoama statistiikkasivu http://mc.pelitcraft.fi:17967 riittävä hintaseuranta, vai olisiko tarvetta Tritoxin alkaa päivittämään vanhaa sivua lukemaan uuden muotoista dataa?

Muoks by Tritox: Sivu korjattu, joten pollille ei ole enää tarvetta. :P

7 kommenttia artikkelista “Uusi TeamSpeak ja kauppasivusto

  1. Itse asiassa, katsoin tänään sivuni koodia ja totesin, että aika kivuttomasti pitäisi saada kaivettua tietoa myös ”uusilta” sivuilta. Että sikäli mikäli korjaan sivun loppupeleissä pollin tuloksesta riippumatta. :D

    Mahtia, että TS on taas ylhäällä. Voinet varmaan editoida uuden sivun osoitteen nettisivuille myös? Näkyi olevan nimittäin vanhan tiedot täällä vielä (Craftaajat> TeamSpeak)…

  2. Tritoxin sivu oli kyllä mukava lukea, ja tuo uusi data näyttää aika samanlaiselta kuin vanha (muistan koska väkersin itsekin koodausharjoituksena kauppasivua). Eli ehkä päivitys onnistuisi ilman kovin suurta raatamista?

  3. Tuli tuossa mieleen vielä yksi asia tähän: Nykyään meillä on kaksi villakauppaa, joissa on eri varastot ja hinnat. Mitenköhän se vanha sivu näytti tuota, ja mitenköhän tuon sitten hoitaisi järkevästi sellaiseen koontilistaan? Vai katsotaanko vain toisesta kaupasta (keskustan?) hinnat listalle?

  4. Ööh, mistä lähtien niissä on ollut eri varastot? O.o Minulle sanottiin, että molemmat käyttävät samaa varastoa ja hintoja. Samaa näytti vanhan Hyperconomyn raakadata ja kyllä nytkin näyttäisi olevan samat tiedot WoolStockin ja WoolStreetin raakadatoissa.

Vastaa