Serverin tila myös netissä

Melkein siitä hetkestä lähtien kun saimme nettisivut ylös, niin olen halunnut sivuille tiedon serverin tilasta ja pelaajamäärästä. Eilen sitten pienen tutkimisen jälkeen toteutin moisen ja tuloksen näkee sivupalkista.

Pari huomiota tuosta statuksesta tosin, eli ensinnäkin se näkyy ainoastaan etusivulla ja toiseksi, se ei ole täysin reaaliaikainen pelaajamäärän osalta. Nämä toimet on tehty ihan vaan varmuuden vuoksi serverin kuormituksen kannalta. Pelaajamäärä päivittyy korkeintaan adminien asettamaan ajan välein ja tällä hetkellä ko. aika on 10 sekuntia (adminit voivat myös ottaa tilan näytön kokonaan pois käytöstä).

Toiminto on vielä testikäytössä ja mikäli ongelmia ilmenee, niin niiden mittakaavasta riippuen katsotaan pidetäänkö ominaisuus jatkossa käytössä vai ei. Toivottavasti ongelmia ei ilmene! :)

2 kommenttia artikkelista “Serverin tila myös netissä

Vastaa