Nettisivut oikeassa paikassa lopultakin

Noniin, olen tässä päivän verran tapellut koneella: vekslannut tietokantoja, penkonut googlea, säätänyt php-tiedostoja ja kiroillut kuin merimies, mutta nyt alkaisi näyttämään siltä, että sivut toimivat uudessa osoitteessa suht. kiltisti. Eli päivittäkää kirjanmerkkinne osoittamaan kohti

http://pelitcraft.fi

Olen testaillut sivuja ja niiden kaikkia toimintoja ja TOISTAISEKSI ei ole tiedossa ongelmia. Sähköpostin lähettämisen kanssa oli hieman ongelmaa, mutta Tapsa sai korjattua sen. Muutenkin kiitokset Tapsalle avusta! Toki jos ongelmia ilmenee, niin ilmoittakaa niistä vaikkapa yhteydenottolomakkeella, jos en ole pelissä tms.

Vanhat sivut jäävät myös pystyyn, mutta niiden sisältöä ei tulla enää päivittämään ja sivuista tulee minulle testausalusta uusia juttuja varten. Tällä tavoin minun ei tarvitse testailla lisäyksiä ”tuotannossa”  eikä teidän kärsiä randomeista virhesivuista. :) Lisäksi, jos vuokratussa palvelimessa ilmenee ongelmia, jotka kyykyttävät myös nämä sivut, niin vanhat sivut toimivat tällöin ilmoituskanavana.

Nythän tämä on melkein kuin oikea nettisivu!

Vastaa