Minecraft 1.6

Kuten kaikki ovat varmaan tietoisia, Minecraftin versio 1.6.1 julkaistiin eilen. Jos et ole seurannut uutisia, niin tässä tietoa uudistuksista:

https://mojang.com/2013/06/minecraft-1-6-pre-release/

Tai Youtube versiona: http://www.youtube.com/watch?v=qD957PeIdpQ

Serveri päivittyy uuteen versioon heti kunhan CraftBukkitista tulee uusi versio ulos, ja tämä versio on testattu toimivaksi käyttämiemme pluginien kanssa. Mistään aikataulusta ei voi puhua, kaikki riippuu siitä milloin Bukkit-tiimi ehtii uuden version tehdä. Development buildejä näyttää ilmestyneen tänään, mutta niillä ei lähdetä tätä palvelinta päivittämään.

Yksi 1.6 version odotetuin uudistus on varmaan hevoset. Uusissa maailmoissa hevosia syntyisi luonnostaan tasangoille, mutta vanhoihin maailmoihin niitä ei ilmesty. Eli tarkoittaa sitä, että Pelitcraftin maailmoihin hevoset täytyy tuoda jollain muulla tavalla. Mutta kunhan 1.6 on saatu palvelimelle, niin ihan varmasti kaikki halukkaat tulevat hevosensa saamaan jollain tavalla :)

7 kommenttia artikkelista “Minecraft 1.6

 1. Listassa näyttäisi olevan parikin esineiden dupettamiseen liittyvää bugia ja ”resurssipaketti”-päivitys ei toimi vielä ihan kympillä.
  Eritellääs tähän vielä noita vittumaisuuksia:

  [MC-2025] – Animals going out of fenced areas/suffocate in blocks when loading chunks
  [MC-2841] – Packet flood degrades server peformance
  [MC-5770] – When putting a sign in front of water it keeps running
  [MC-13632] – Horses can be pushed into blocks and then take suffocation damage
  [MC-19599] – Item Dupe
  [MC-22315] – Item Duplication by Mules/Donkeys

  Yksviiskakkonen toimii kyllä sen verran hyvin että miun puolesta voitais odottaa bugipäivityksen tuolle puolen. Milläs mielellä muut ovat?

Vastaa