Serverin kesäuutisia

Päivän pääuutinen: Allekirjoittanut aloittaa tänään kesäloman. Lomatunnelmaan pääsee parhaiten kun katoaa samantien metsään, eli mökille :) Lähdemme tänään illalla siis perheen kanssa mökille, ja takaisin tullaan varmaan vasta viikon päästä. Jos serveri vetää herneen nenään, niin toivottavasti se boottailee itseään (kuten pitäisi) tai muu ylläpito pääsee hätiin. Ainakaan viime kesänä ei ollut mökillä 3G:stä havaintoja, joten peliin en ole varmaankaan tulossa ennen kuin kotiin palaamme (vaikka mukaan nyt lähteekin läppäri ja pari iPadiä…).

Kotimaan uutisia: Testailimme eilen pienellä porukalla 1.6.2 versiota testiserverillä, ja tämän hetkisillä dev buildeillä ei toiminut kunnolla HyperConomy ja NPC hahmoilla oli suuria henkisiä ongelmia. Mutta ehkä tässä lomani aikana nuo korjaantuvat ja voidaan sitten katsella reilun viikon päästä uudestaan josko olisi päivityksen aika. Hevosten varastaminen todettiin myös liian helpoksi (nyt kesyjä hevosia ei omista kukaan), joten täytyy tuohon kaivaa varmaan joku plugin.

Talousuutisia: Uuden palvelimen hankinta aiheutti ison loven ylläpidon tilille. Jos kesälomalta jää ylimääräisiä kolikoita taskunpohjalle, niin tässä hyvä käyttökohde :)

Ja vielä loppukevennykseksi aiemmin viikolla löytämäni video, joka antaa vinkkiä Seuraavasta Suuresta Projektistani(tm).

Vastaa