1.6 tilannekatsaus

Vaikka minua ei ole pelissä näkynyt, niin en ole kuitenkaan kokonaan kadonnut :) Tämän viikon Minecraft aikaani olen käyttänyt serverin 1.6 testien parissa. Ihan vielä ei päivitystä uskalla tehdä, sillä NPC pluginin kanssa on vielä ongelmia ja HyperConomy valittaa satunnaisesti ongelmista. Mutta ei ole vielä Bukkitin Beta-buildikään valmis, eli ei kiirettä :)

Odotellessa olen testannut uutta pluginia hevosten hallintaan, ja näillä näkymin 1.6 päivityksen yhteydessä otamme käyttöön HorseKeep pluginin, jos joku kilpailevista hevosten hallinta plugineista ei mene ominaisuuksissa ohitse ennen päivitystä. HorseKeep mahdollistaa omien hevosten suojaamisen ja teleportailun. Kirjoitin valmiiksi ohjeen hevosten hallintaan, jonka voitte odotellessanne lukea täältä: http://pelitcraft.fi/resurssit/ohjeet/hevosten-kasittely/

Vastaa