Jännälandiassa tapahtuu!

Viime viikkojen aikana Jännalandiassa käyneet ovat varmasti huomanneet, että siellä on ollut rakenteilla JÄNNIÄ asioita! Jännälandian uusi vetonaula megavuoristorata Jännärata avataan yleisölle sunnuntaina 1.9 kello 20:00. Avajaisohjelmaan kuuluu tietysti ilotulitus ja kilpailu!

Jännäradan etualaa hallitsee valtava Ender Dragon. Lohikäärmeen ulkokuori on rakennettu pääasiassa mustasta villasta, ja tästä saadaan hyvin jännä kilpailu aikaiseksi. Arvaa miten monta kuutiota mustaa villaa lohikäärmeeseen on käytetty, ja voit voittaa mahtavan jänniä palkintoja! 

  1. palkinto: 10 000£ ja kunnian olla Jännäradan ensimmäinen uhr…matkustaja!
  2. palkinto: 5 000£ ja pääset radalle toisena!
  3. palkinto: 1 000£ ja pääset radalle kolmantena!

Lähetä arvauksesi pelin sisäisellä postilla osoitteella Tapsa78 tai Postipaten mukana osoitteella Uus_pelittila/Tapsan_Linna, ja olet mukana kisassa. Voittaja julkistetaan avajaisissa. Jos voittaja ei ole paikalla menettää hän paikkansa ensimmäisissä vaunuissa, mutta rahat maksetaan tilille kuitenkin kunhan henkilöön törmään. Huomatkaa, että Jännäradan alueella liikkuminen on tällä hetkellä kielletty, mutta lohikäärme on sen verran näkyvällä paikalla, että sen kokoa voi kyllä arvioida ilman että menisi viereen seisomaan. Ja vinkkinä tosiaan ylläkin mainittu tieto, eli vain lohikäärmeen ulkokuori on villaa. Sisällä on jotain paljon jännempää!!!

Jos uuden vuoristoradan odottelu on liian jännää, niin voit odotellessa käydä ajelemassa Joel_H:n Kobralla, johon löytyy portaali Jännälandian sisääntulon vierestä.

Vastaa