Palvelinuutisia

Tein palvelimelle taas kerran täydellisen plugin päivityksen, tavoitteena päästä eroon lähes päivittäin iskevästä lagista joka olettavasti johtuu jonkun pluginin muistivuodosta. Koska suurimmat epäilyt ovat palvelimelle suht olennaisia plugineja, ei asiaa voi pahemmin testailla niitä pois kytkemällä. Toivotaan uusien versioiden auttavan. Kuten aina, jos huomaatte ongelmia palvelimen toimivuudessa, niin raportoikaa niistä tämä viestin kommenteissa. Jos Lagitus iskee pahemman kerran, tavoittaa minut suht hyvin tuon yhteydenottolomakkeen kautta. Viesti kilahtaa minulle suoraan sähköpostiin, joten voin tulla potkimaan Lagituksen ulos jos vain pystyn.

Päivityksen myötä palvelimelle palasi juoksentelemaan myös vanha tuttu Postimies Pate. Pate on sopinut riitansa Lockette-pluginin kanssa, ja on luvannut olla rikkomatta lukittuja arkkuja.

Kevällä Synk’kiven rakentamisen aikaan palvelimelle otettiin käyttöön Craftbook plugin, joka toi mukanaan erinäisiä hienoja mekaniikkoja ja redstone-koneita, joita hyödynnettiin ahkerasti Synk’kivellä. Tarkoitus oli tuoda näitä mekaniikkoja myös kaikkien pelaajien käyttöön testailujen jälkeen, mutta kevään kiireiden myötä asia jäi unholaan. Lisäsin nyt kaikille pelaajille oikeudet muutamien suht hyödyllisten asioiden käyttöön, ja niistä voitte lukea U.R.P.O:sta. Suora linkki aiheeseen tässä. Craftbook tarjoaa ison liudan muitakin mekaniikkoja, mutta ne pidetään tarkoituksella luvanvaraisina. Jos pluginin muut mekaniikat kiinnostavat niin pistäkää postia minulle päin.

Vastaa