Survival Games plugin saapui

Sain tänään viimeinkin tehtyä pitkään suunnitelmissa olleen Survival Games pluginin käyttöönoton. Pluginin ideana on siis toteuttaa täysin automaattisesti toimivat nälkäpelit. Plugin hoitaa inventaarion tyhjennyksen ennen peliä ja palautuksen sen jälkeen, areenan resetoinnin ja kaikkea muuta kivaa.

Makrocowin nälkäpeliareena ei nyt vielä ole konvertoitu tähän, mutta yksi testiareena löytyy. Otin käyttöön vanhan hylätyn spleef areenan, ja tein siitä neljän pelaajan taistelukentän. Areenalle pääsee kun hyppää itäiselle metrolinjalle ja asettaa kohteeksi spleef. Asemalta itään päin suuntaamalla löytää areenan. Areenan edessä on kyltit, joita klikkaamalla pääsee liittymään seuraavaan peliin. Peli alkaa heti kun se täyttyy (eli neljä pelaajaa) tai sitten pelaajat voivat äänestää pelin alkamaan heti kirjoittamalla komennon /sg vote.

Kattava lista pluginin komennoista löytyy täältä: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/survival-games/pages/setup/reference/

Teen aiheesta oman sivun myöhemmin, mutta katsokaa tuolta player komennot ennen kuin menette peliin.

Spleef areenan säännöt lyhyesti: Riko lehdet vastustajan alta => Vastustaja tippuu laavaan. Toista kunnes olet viimeisenä elossa.

Testiryhmä (minä, Anleju ja Tritoxi) totesi Spleefin tässä muodossa erittäin hauskaksi ajanvietteeksi. Menkää testaamaan :)

Seuraavaksi tarvittaisiin uusi nälkäpeliareena josta voisi tehdä täysin automaattisen. Jos joku haluaa kokeilla areenan rakentamista wilduun niin ottakaa yhteyttä ylläpitoon niin hoidetaan WG suojat ja SG areena sitten kun on valmis.

Vastaa