Kilpailu: Keksi Selviytyjät kisalle tavoite

Pelitcraftin ensimmäinen Selviytyjät kilpailu oli ihan mukava menestys osanottajamäärällä laskettuna ja kisa saatiin vietyä kolmessa tunnissa maaliin pienillä lahjoituksilla avustettuna. Ja hauskaa oli :D Seuraavaa kisaa varten olisi hyvä keksiä uusi tavoite, joku sellainen mihin ei tarvita niin paljon kultaa ja timantteja kuin aiempaan :)

Jotta asiaan tulisi ehdotuksia muualtakin kuin oman pääni sisältä, julistetaan asiasta pienimuotoinen kilpailu:

Suunnittele seuraavaan Selviytyjät kilpailuun hyvä tavoite. Tavoite voi olla joko patsas tai rakennus, joka jollain tavalla täyttää seuraavia ehtoja:

 1. Pitää vaatia vaikeasti löydettaviä/tuotettavia materiaaleja (ei kuitenkaan liikaa…)
 2. Isohko, eli ei rakennu hetkessä ja tarvitse telineitä tms.
 3. Toteutettavissa porukalla n. 2-3 tunnissa Survivalissa ilman pääsyä Netheriin.
 4. Edellisestä säännöstä voidaan tarvittaessa poiketa antamalla lahjoituksena tavarat joita ei luonnosta löydä (vrt. edellisen kisan redstone lamppu)

Ehdotuksia saa tehdä joko servulla tai yksinpelissä. Kerro koordinantit tai linkitä kuva alle kommentteihin, niin kaikki voivat teoksia ihastella ja voidaan sitten valita porukalla paras. Paras ehdotus pääsee seuraavan kisaan tavoitteeksi ja keksijä palkitaan 10 000£ palkinnolla. Huom! Tässä kisassa voi olla useampi voittaja, eli hyviä ehdotuksia voidaan käyttää sitten myöhemmissä kisoissa, ja palkinto napsahtaa tilille kun näin käy. Aikaa teosten ilmoittamiseen on perjantaihin 18.10 klo 22 asti. Sen jälkeen pistän kommentit lukkoon ja alan miettiä voittajaa sopivalla porukalla.

5 kommenttia artikkelista “Kilpailu: Keksi Selviytyjät kisalle tavoite

 1. Tämä ehdotus ei tarvitse prototyyppiä, sillä se on helposti kuviteltavissa:
  Joukkueen on kaivettava isosta kuopasta kaikki blokit pois paitsi mineraalit. Ne joukkueen on jätettävä leijumaan ilmaan ja niistä saa pisteitä. Joukkue voi kaivaa niin ison kuopan kuin haluaa ja ehtii. Smaragdeista saa eniten pisteitä, sitten timanteista ja vähiten raudasta ja hiilestä. Suhdelukujen tekeminen edellyttää tietoa malmien generaatiosta chunkkia kohti. Lonkalta sanoisin, että yksi timantti vastaa 30 rautaa.

  Joukkueilla voi olla omat alueensa tai vain yksi alue, jossa mineraalit laitetaan sen joukkueen nimiin, joka on ensimmäisenä ehtinyt iskeä niihin kylttinsä.

  Idea on saatu sinäputki-videosta, jossa joku craftaaja oli tehnyt juuri noin: kaivanut syvän louhoksen jättäen mineraalit leijumaan ilmaan. Sellainen tiedemiesmäinen ote minettamiseen herättää kunnioitukseni.

Vastaa