Emerald Valley poistuu 10.11.2013!

Koska 1.7 päivityksen jälkeen tullaan luomaan uusi maailma on ollut puhetta, että poistetaan samalla Emerald Valley pois Pelitcraftin Multiversestä. EV:n käyttö on viime aikoina ollut aika vähäistä, ja koska PvP matseja pystyy vapaasti ottamaan turnajais- ja nälkäpeliareenoilla ei omalle PvP maailmalle ole suuremmin tarvetta. Emerald Valleyn tuomiopäivä on sunnuntai 10.11.2013! Kellonaikaa en sano vielä, koska se riippuu siitä miten itse pääsen peliin, luultavasti illemmalla. Jos joku haluaa järjestää EV:n poistolle seremoniaa, hautajaisia tai muistelutilaisuutta, niin voi ilmoittautua alle kommenteissa. Itse en tuolla koskaan ole seikkaillut, niin minulla ei ole asiasta paljon muisteltavaa :) Jos joku haluaa, niin voi myös tehdä historiikkia maailmasta näille sivuille julkaistavaksi. Tätä varten voidaan tilapäisesti antaa fly ja godmode oikeuksia niin kuvien kerääminen helpottuu.

Jos sinulla on EV:ssä sellaista omaisuutta jonka haluat sieltä pelastaa on sinulla siis kaksi viikkoa aikaa poistaa tavarasi maailmasta. Kun maailma on poistettu on menetettyjen tavaroiden perään turha itkeä, ja mitään ei tulla korvaamaan! Jos sinulla on EV:ssä joku hieno talo tai muu rakennus jonka haluaisit pelastaa, ota yhteyttä ylläpitoon niin voidaan miettiä sen siirtämistä päämaailmaan tai Wildernessiin.

Vastaa