Oma foorumi avattu ja muutos jäsenyyden vaatimuksiin!

Pelitcraftin oma keskustelufoorumi on nyt avattu, ja löytyy etusivun linkin takaa osoitteesta http://pelitcraft.fi/foorumi!

Tämän muutoksen johdosta sanomme hyvästit Pelit.fi:n keskustelufoorumeille, ja kaikki keskustelu siirtyy tapahtumaan uudella alustalla. Kaikien näille sivuille rekisteröityneiden käyttäjätunnukset on kopioitu foorumille, joten pääsette sisään samalla tunnuksella ja salasanalla. 

Pelit.fi:sta irtautuminen muuttaa myös palvelimellemme sisäänpääsyn ehtoja. Koska jo nyt käytännössä iso osa pelaajakunnastamme on joko Pelit-lehden tilaajien kavereita tai entisiä tilaajia, on nyt tehty päätös poistaa säännöistämme vaatimus olla Pelit-lehden tilaaja. Eli nyt kuka tahansa voi hakea jäsenyyttä serverillemme Yleistä-osion Hae Jäsenyyttä-sivun kautta. Whitelist on edelleen käytössä ja hakemukset menevät edelleen ylläpidon hyväksynnän läpi. Haluamme pitää palvelimen mukavana paikkana kaikenikäisille pelaajille, ja siksi jokaisen palvelimelle haluavan on osattava kirjoittaa asiallinen hakemus. Jos tästä selviää, pääsee palvelimelle sisään. Rakennusoikeudet saa edelleen vasta kun on todistettavasti lukenut U.R.P.O:n, ja osaa kysyä oikeuksia pelissä ylläpidolta. Muistakaa myös, että ylläpito voi oman harkintansa mukaan bannia tilapäisesti uuden pelaajan, joka ei reagoi millään tavalla ylläpidon tervehdyksiin tai kysymyksiin.

Tervetuloa siis uudelle keskustelufoorumille! Toivotamme uudet kiinnostuneet jäsenet myös tervetulleiksi tutustumaan sekä sivuihimme että palvelimeemme ja hakemaan jäsenyyttä mukavaan yhteisöömme :)

 

Kysymyksiä ja vastauksia muutoksesta:

 

Olen jo rekisteröitynyt nettisivuille, tarviiko minun tehdä tunnukset forumeille?

Ei, olemme siirtänyt käyttäjätilit tietoineen forumeille, joten voit kirjautua sisään forumeille samalla tunnuksella ja salasanalla kuin nettisivuillekin.

Olen jo whitelistattu Pelitcraftissa, mutta minulla ei ole tunnuksia nettisivuille, mitä minun pitäisi tehdä?

Täytä jäsenhakemus ja ilmoita kuvauksessa, että olet jo whitelistattu. Kuvaus vaatii tietyn määrän sanoja, joten loppu voi olla vaikka siansaksaa. :)

Miksi minun pitää kirjautua sekä nettisivuille, että forumeille erikseen?

Koska ei ole olemassa ajantasalla olevaa lisäosaa, joka mahdollistaisi kirjautumisen molempiin alustoihin eikä sellaisen tekeminen Tritoxin toimesta ole oikein mahdollista. Molemmissa alustoissa on kuitenkin ”Muista minut” -toiminto ja erillisissä järjestelmissä on omat etunsa. Salasanan voi vaihtaa kätevästi yhdellä kertaa molempiin paikkoihin Resurssit-valikon takaa.

Tarkoittaako tämä muutos sitä, että Pelit.fi:n käyttö lakkaa palvelimen yhteydenpitovälineenä?

Tarkoitus on näin.

Mmmmiksi? Tykkään pelit.fi:stä! :(((

Ks. selitystä yltä. Kaikki nykyiset pelaajat eivät ole pääseet pelit.fi:hin, joten oli tarve saada yhteinen foorumi, johon kaikki pääsevät.

Mitä eroa foorumeilla on Rakentajien ja Vippien välillä?

Hienompi väri? Eli tällä hetkellä ei juuri mitään, mutta kehitysehdotuksia otetaan vastaan.

Miksi forumeilla on vaan yksi teema? En tykkää siitä.

Foorumeille on tulossa pari muuta teemaa, mutta Tritox ei ole ehtinyt kustomoida niitä vielä meidän näköisiksi. Ilmoitamme kun ne ovat valmiina.

En saanut vastausta kysymykseeni / minulla ongelmia forumeiden kanssa, mitäs nyt?

Kysy asiasta ylläpidon yhteydenottolomakkeen kautta tai pistä yksityisviestiä Tritoxille forumeilla teknisissä ongelmissa. Muissa tapauksissa auttaa koko ylläpito.

Vastaa