Glasialian Este- ja Sokkeloradan Avajaiset SU 17.11 Klo 20

EDIT: Kisat oli ja meni.

Tiukka skaba, jonka Shinooby ratkaisi ensimmäisenä. Medusa tuli toiseksi Lordiban kolmanneksi.

Tervetuloa ratkomaan paikkaa milloin haluat!

Jännälandian yhteyteen on viimeinkin valmistunut Glasialian Este- ja Sokkelorata. Glasialia on 4-osainen seikkailu. Osa vaatii hyppimistaitoja, toiset enemmän suuntavaistoa ja kolmannet molempia. Jokainen osion ratkaisemalla saa viestin, jotka johdatteleeseikkailun päättävään maalihuoneeseen.  Osat 1-4 muodostavat jatkuvan kokonaisuuden, mutta kaikilla osilla on myös oma sisäänkäyntinsä, jos haluaa jättää aiemmin suorittaman välistä, liian vaikean tai ruuhkaisen osan myöhemmäksi.

Tarkoitus olisi avata tilat SU 17.11  klo 20, mutta seikkailuun voi osallistua myös myöhemminkin omalla ajallaan.

Paikalle pääsee /warp janna komennolla, Lehmän takapuolesta ulos ja suuntaamalla Itään.

Vastaa