Palvelimen 1.6.4 päivitys perjantaina 22.11!

Palvelintamme on pitkään vaivannut mystinen lagipiikki joka iskee varoittamatta ja vetää palvelimen nopeasti niin jumiin että vain bootti auttaa. Päivitin viikonloppuna testipalvelimen 1.6.4 versioon ja koska siellä ei ole iskenyt yhtään lagipiikkiä lauantain jälkeen totesin parhaaksi lähteä tekemään 1.6.4 päivitystä tähän väliin. 1.6.4 ei ole client yhteensopiva 1.6.2:n kanssa, eli tarkoittaa myös clientin päivitystä kaikille. Uusi launcheri tekee tästä sikäli helppoa, että siinä voi pitää useampia eri versiota rinnan omissa profiileissa, eli ei tarvitse odottaa perjantaihin että päivittää oman Minecraftinsä. Päivitän palvelimen todennäköisesti perjantaina aamupäivän aikana, mutta tarkkaa aikaa en arvaa vielä. Jos palvelin on nurin päivitys todennäköisesti käynnissä, ja kun Minecraft valittaa väärästä versiosta on aika vaihtaa profiilia launcherista :)

EDIT 20.11: Versiot sivulta löytyy nyt 1.6.4 vakiomodeilla modattu jar!

Vastaa