1.6.4 päivitys valmis

Palvelimen 1.6.4 päivitys ei mennyt ihan ongelmitta. Jostain tuntemattomasta syystä Hyperconomy veti herneen nenäänsä kun se ensimmäisen kerran käynnistyi 1.6.4 Bukkitilla, ja rikkoi oman tietokantansa jotenkin. Tätä ei tietenkään tapahtunut testipalvelimella, missä kaikki meni hienosti… Ja homma meni niin pahasti ruvelle, että palautus 1.6.2 bukkitiin ei auttanut asiassa…

Käytin aamupäivän asian kanssa taisteluun, ja sain lopulta HyperConomyn tietokannan pelastettua. Mutta tämän taistelun aikana tapahtui jotain ikävää, ja pelaajien tilitiedot katosivat… Palvelimen talous toimii käytännössä niin, että Essentials Economy on pitänyt huolta tilien hoidosta, ja Hyperconomy kaupoista. Pelaajien tilien saldot olivat tallessa Essentialsin config-tiedostoissa, mutta jostain syystä ne eivät latautuneet oikein. No, aikani taisteltuani sain tämänkin sitten selvitettyä, onneksi oli backupit kunnossa ;)

Aiemmin kiusannut ongelma pankkitilien kanssa on korjattu. Valtakunnassa taas kaikki hyvin :)

Mutta nyt siis pitäisi olla palvelimen kaikinpuolin pelikunnossa. Jos huomaatte jotain ongelmia, niin raportoikaa niistä mieluiten foorumilla tässä ketjussa.

Vastaa