Codename: Ydinsunnuntai 15.12(?)

Pelitcraftin Rauhanneuvosto ilmoittaa: Codename: Ydinsunnuntai 15.12(?)

Neuvoston Täysin Puolueettomat tarkkailijat ovat havainneet huolestuttavaa ilmapiirin kiristymistä Pelitcraftin valtioiden välillä. Pysyvän rauhan takaamiseksi Rauhanneuvosto esittää suunnitelman Codename: Ydinsunnuntai – kun kaikilla halukkailla on ydinaseita, niin eihän kukaan niitä uskalla oikeasti ampua… eihän?

Tervetuloa mukaan LordIbanin ja PsychoLynxin vetämään peliin, jossa kylmähermoisuus ja taktikointikyvyt laitetaan koetukselle! 15 ennakkoilmoittautuneelle valtiolle tarjoutuu mahdollisuus kisata 30 000 Pelitpunnan palkintopotista – ja tietysti päästä ampumaan kaveria mannertenvälisellä ohjuksella!

Paikkoja on jäljellä vielä 6:lle valtiolle. Virallinen ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu tässä ketjussa:viewtopic.php?f=6&t=36

Jos peli ei täyty pelipäivään mennessä, nopeimmat paikalletulijat voivat vielä saada itselleen geneerisen ydinbunkkerin – myös myöhästyneiden valtionpäiden ohjukset voidaan siirtää toisiin käsiin, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

Päivänmäärää ja kellonaikaa ei ole vielä lyöty lukkoon ja niihin ehtii vaikuttamaan. Lue lisätiedot ja ohjeet siitä miten pääset peliin mukaan tästä foorumiviestistä: http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=42#p411

 

Huomatkaa siis, että tämä peli pelataa erillisella serveri-instanssilla kartalla, joka on kopio päämaailmasta. Ydinohjusten pitäisi siis pysyä pelin sisällä eikä tuhota kaunista keskustaamme. Ja jos ei haluaa tulla mukaan nukeilla leikkimään, niin toki normi-palvelin on päällä myös tämän tapahtuman aikana normaalisti.

Vastaa