Lumilinnan rakennuskilpailu!

Pelitcraftin lähestyvän vuosipäivän innottamana päätimme julistaa kaikelle kansalle lumilinnan rakennuskilpailun! Talvikylän eteläpuolelle on ilmestynyt ruudukko tontteja, joihin olisi tarkoitus rakentaa niin hieno ja iso lumilinna, kuin 16×16 ruuduukkoon pystyy vaan tekemään. Jotta lumi ei heti lopu kesken, on jokaiselle tontille myös jätetty tupla-arkullisen verran lunta ja jäätää. Alueelle pääsee ajamalla sinistä metrolinjaa pitkin Talvikylään ja kävelemällä asemalta etelään. Laiskoille on myös warp lumilinna. Kilpailun säännöt ovat seuraavat:

  1. Kilpailuaika on 11.12.13 – 18.12.13 klo 23:59.
  2. Vapailla tonteilla on kyltti jossa lukee ”VAPAA”. Ota kyltti, ja lätkäise se tontilla olevaan arkkuun merkiksi alueen valtaamisesta. HUOM! Tarkista ensin, että arkussa on neljä riviä lunta ja kaksi jäätä. Jos ei, ilmoita ylläpidolle ja valitse uusi tontti.
  3. Koko teos pitää mahtua kilpailualueelle, joka on nether brickein rajattu 16×16 alue. Jos linna tai joku sen osa on alueen ulkopuolelle (tai nether brickien päällä), teos hylätään
  4. Tavoitteena on rakentaa lumilinna. Ei patsaita, lumiukkoja tms., vaan lumilinna. Tai ainakin joku sellainen rakennus, jonka voi linnana nähdä. Linnan määrityksenä annettakoon rakennus, jossa on sisätilaa jolla on merkitys,  ja ainakin yksi ovi mistä pääsee sisälle. Linnassa pitää olla muureja tai ampuma-aukkoja, joilta voisi lumipalloin puolustaa linnaa hyökkäävää barbaarilaumaa vastaan.
  5. Linnan pääasiallinen rakennusmateriaali tulee olla lumikuutio. Ikkunat on rakennettava jäästä. Kaikkea muuta materiaalia saa käyttää koristeena. Jos annettu lumi loppuu kesken, saa sitä kaupasta lisää (uudet tai köyhät pelaajat voivat yrittää anella materiaalia ylläpidolta ;) Kilpailualueen välittömästä läheisyydestä (näköalueen far verran) ei saa kerätä lunta maasta! Kauempaa voi lunta hakea tai käyttää toki omia varastoja.
  6. Kun teoksesi on valmis, poista rakennusmateriaaliarkku ja signeeraa teoksesi asettammalla nimelläsi varustettu kyltti tontille siihen pisteeseen missä arkku oli.
  7. Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa tai laajentaa sääntöjä tilanteen niin vaatiessa.

Kilpailun voittaja julistetaan perjantaina 20.12.2013 Pelitcraftin vuosipäivän juhlagaalassa. Voittaja palkitaan 50000 pelitpunnan palkinnolla. Toiseksi tullut teos palkitaan 30000 punnalla, ja kolmas 10000 punnan palkinnolla. Teosten voittajat valitse ylläpidon jäsenistä koostuva tuomariryhmä, joka on täysin lahjomaton ja puolueeton. Päätöksestä ei voi valittaa.

Talvi on tullut. Saa rakentaa.

13 kommenttia artikkelista “Lumilinnan rakennuskilpailu!

Vastaa