!!!MAKROSEIKKAILU!!! 21.12.2013

Sade piiskaa rikkoutuneita katuja muodostaen punaisia puroja. Ennen niin uljaat monumentit ovat muodottomia kasoja jätettä. Tohtorin vasamat repivät taivasta kuin kiroten jo tapahtunutta. Varjoista kuuluu sihinää. Elottomat vaeltavat lumouksensa menettäneissä puutarhoissa. Pimeä, korruptoiva pahuus leijuu kitkeränä makuna ilmassa tukahduttaen kaiken, mikä vielä eilen oli puhdasta. Äärettömyys itkee. Mitä on tapahtunut?

Sinun on parannettava maailma ja korjattava toisten erheet. Sinun on astuttava väärälle ajalle ja oikaistava umpiuloottuvuuksien häiriö, ennenkuin kaikki todellisuus jää kaaoksen jalkoihin. Sinun on pelastettava maailma.

Makroseikkailu Lauantaina 21.12.2013 klo 18.00 eteenpäin!

 

Seikkailusta lyhyesti:

Tämän seikkailun maailma on kertakäyttöinen, joten seikkailu pelataan vain kerran. Tästä syystä on toivottavaa, että osaanottajien määrä olisi suuri. Seikkailu ei todellakaan ole helppo ja siitä johtuen palkinto maailman pelastamisesta on EEPPINEN.  Palkinnoksi maailman pelastamisesta pelaaja saa 1.7 päivityksen jälkeen uudessa maailmassa käsiinsä Effi 5 timantti hakun. Eli palkinto on oikeasti tavoittelemisen arvoinen!

Pelimaailmana toimii oma rinnakkainen maailma, joka on suhteellisen hyvin pysynyt salaisena. Pelimaailmasta pääsee pelin aikana pois ainoastaan /spawn-komennolla, ja maailmalla on oma inventaarionsa.

 

Pelin tavoite:

Seikkailijoiden tulee löytää 4 avainblokkia,

2013-12-11_15.36.57

 

jotka saa kahdeksalta velholta.

2013-12-14_08.44.56

 

Avainblokeilla saa auki oven,

2013-12-13_17.06.55

 

Jonka takana on portaalilla varustettu kammio.

2013-12-12_08.03.07

 

Maailma on täynnä hirviöitä ja varusteista on pulaa. Seikkailijat tarvitsevat toisiaan, mutta vain yksi voi voittaa ja pvp on päällä. Seikkailussa selviää kuka on julma ja kuka jalo.

 

Vastaa