1.7 päivitys lähestyy!

Testipalvelin on päivitetty 1.7 tasolle, ja ainoastaan NPC:t puuttuvat. Pluginin tekijä vastasi tekemääni bugiraporttiin ”Tiedossa, korjaan parissa päivässä.” joten voisin uskaltaa lupailla palvelimen 1.7 päivitystä tämän viikon perjantaille. Päivityksen jälkeen olisi sitten vuorossa uuden maailman avajaiset. Nyt kannattaa viimeistään hypätä foorumille lukemaan uudesta maailmasta, ja osallistua äänestyksiin joissa määritetään maailman sääntöjä. Uusi maailma tarvitsee myös nimen, ja sitä voi ehdottaa myös foorumilla!

Kun maailma avataan tarvitaan iso talkooporukka rakentamaan ensimmäiset farmit ja louhokset ja tärkeimpänä uusi keskusta! Foorumilla on myös kysely siitä milloin mahdollisimman moni pääsisi avajaisiin osallistumaan. Käy jättämässä äänesi tähän ketjuun, ja pidetään kunnon avajaiset!

Vastaa