Palvelimen 1.7 päivitys on tehty

Palvelimen 1.7 päivitys on nyt tehty. Palvelimen virallinen versio on siis 1.7.2 (bukkit beta 0.2), mutta tämä versio on client yhteensopiva 1.7.4:n kanssa. Mitään virallista modipakettia ei ole, koska modit eivät ole vielä päivittyneet 1.7 tasolle.

Päivitys meni pääasiassa ongelmitta, mutta ihan kaikki ei kuitenkaan toimi. Testipalvelimella totesin NPC plugin Citizensin kaatavan palvelinta, joten NPCt ovat toistaiseksi poissa. Käytännössä ei pitäisi näkyä muuten kuin että Synk’kivelle ei kannata mennä ja Moblopkin on vähän tavallista tyhjempi ilman NCP:itä. Toinen ongelma tuli kauppa-plugin Hyperconomyn kanssa. Kaupat periaatteessa toimisivat komennoilla käytettäessä, mutta osto/myynti kyltit ovat hajalla. Tästä syystä kauppakuja ja Aussheepin villakauppa ovat toistaiseksi suljettu.

Jos huomaatte jotain muita ongelmia, niin raportoikaa niistä foorumille tähän ketjuun: http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=105

Uuden maailman avajaiset tulevat todennäköisesti tapahtumaan huomenna lauantaina klo 18. Seuratkaa foorumia!

Vastaa