Uuscraft maailman talouden avaus!

Uuscraftin maailman talous on nyt lähtökuopissa. Keskusta rakentuu hyvää vauhtia, ja kohta voidaan alkaa kaavoittaa tontteja ensimmäisille kaupoille. Jotta kaupasta voi jotain ostaa, pitää olla taskussa rahaa. Vanhasta maailmasta ei uuteen tuotu mitään, joten tällä hetkellä kaikkien tilit näyttävät nollaa. Mutta asia on kohta korjattu!

Uuscraftin kauppakomissio on päättänyt jakaa n. 10 miljoona Uuspuntaa rahaa pelaajille talouden käynnistämiseksi! Rahaa jaetaan sen mukaan, miten paljon kukin pelaaja on osallistunut Uuscraftin avajaistalkoisiin. On hienoa miten moni oli avajaisiltana mukana talkoissa, ja miten muutamat pelaajat ovat innostuneet rakentamaan keskustaa ja malttaneet jättää omat projektinsa odottamaan vielä. Ja tästä hyvästä haluamme nämä pelaajat palkita!

Jokainen pelaaja tulee saamaan uudessa maailmassa 10 000$ alkurahat. Mutta seuraavat pelaajat ovat ansainneet hieman enemmän:

Kiitoksena keskusta-alueen kehittämisestä ja talkoisiin osallistumisesta 100 000$:
Aessaemies, Anleju, Assrocket, Diggeri, Hortsi, jymy1000, Krissu86, Semmone_Tammone, Senorankka, ToivoV, YukiEiriKun

Kiitoksena merkittävästä avusta joko rakentamisen tai yleisen avunannon antamisesta 500 000$:
damnwil, Makrocow, RaeChan, Shinooby, Tritoxi, vallu727

Erityisen suuri kiitos heille joiden käden jälki eniten näkyy Uuscraftin keskustassa 1 000 000$:
adhuin, LordIban, neggu, PsychoLynx, Tapsa78, Thelacan

Rahojen jakamiseen ei löytynyt mitään hyvää automatiikkaa, joten ylläpito joutuu tekemään asian käsityönä. Kun seuraavan kerran törmäät pelissä ylläpidon edustajiin pyydä reippaasti saada alkurahasi Uuscraftissä. Jos ylläpito ei juuri sillä hetkellä ole kahvitauolla pistävät he pikapuolin tilillesi sopivan summan kahisevaa. Jos olet mielestäsi tehnyt jo yhtä paljon töitä keskustassa kuin joku listalla korkeammalla sijalla oleva, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen vaikka foorumi yksityisviestillä, niin katsotaan onko saavutuksiasi syytä arvioida uudelleen. Edes adminin silmä kun ei aina näe jokaista työsuoritusta, mutta toisaalta logblock kertoo hyvin nopeasti kuka on ollut rakennusprojekteissa mukana ;)

Eikä tässä vielä kaikki! Jos haluat vielä rahankiilto silmissä lähteä rakentamaan jotain hienoa rakennusta sille varatulle tontille, niin Uuscraftin kauppakomissio on vielä valmis jakamaan lisäbonuksia hyvistä työsuorituksista! Tarkista työseinältä missä voisit olla avuksi tai kysele hommia ylläpidolta. Jos työn jälki on hyvää voit vielä ansaita 100 000 – 1 000 000$ ylimääräistä rahaa omaan kassaasi!

Ja sitten ne pelaajakaupat! Kauppojen avaaminen on pian mahdollista, ja kauppiaaksi haluavat voivat ensi töikseen käydä lukemassa uunituoreet ohjeet pelaajakaupoista niiden omilta sivuilta! Mahdollisesti jo uudenvuodenpäivän iltana suoritetaan ensimmäinen kauppa-alueiden kaavoitus, joten ole paikalla pelissä tai seuraa ainakin foorumia ja näitä sivuja! Rikastuminen on tunnetusti usein kiinni siitä, että osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ;)

Vastaa