Hevostalli menossa vaihtoon!

Kun Minecraftin 1.6 versio aikoinaan toi hevoset peliin, piti löytää heti plugin jolla omat hepat sai suojattua. Tähän oli tietty monia vaihtoehtoja, ja piti arpoa niistä joku hyvä. No, veikkasin niin sanotusti väärää hevosta ja valitsin pluginin jonka tekijä sitten piakkoin hylkäsi… Loppusyksystä oli sen verran kiire, että unohtui tämäkin asia, mutta eiköhän nyt ole aika hylätä tämä plugin ja etsiä uusi ja parempi.

HorseKeep plugin poistetaan serveriltä perjantaina 10.1.2014! Kaikki tuolloin tallissa olevat hevoset katoavat, ja niitä on turha kitistä takaisin!

Eli jos haluat pitää hevosesi, niin kutsu ne ennen tuota ajankohtaa /horse summon komennolla johonkin omaan paikkaasi. Huomatkaa, että /horse komennot eivät toimi Uuscraftissä, vaan hepat pitää jättää vanhoihin maailmoihin.

Ja lopuksi vielä perustelut: HorseKeep on periaattessa ollut ihan toimiva plugin, mutta siinä on pari ikävää ongelmaa. Muulien suojaaminen on ollut rikki alusta asti. Toinen ongelma on se, että virtuaalitallin kautta on ollut mahdollista kiertää maailmojen inventaariorajoituksia. Tästä syystä /horse komennot on estetty Seikkailumaassa ja Uuscraftissä. Lisäksi plugin ei suojaa hevosia toisten pelaajien miekoilta ja niitä on voinut kuljettaa narussa miten vaan. Tarkoitus olisi nyt vaihtaa HorseKeep toiseen pluginiin, jonka kanssa ei vastaavia ongelmia olisi. En ole vielä pluginia valinnut, mutta eiköhän tässä vielä ehdi senkin tekemään.

Vastaa