Foorumimme sai Tapatalk-tuen

All hail Tritox, joka on siirtänyt Pelitcraft-foorumin nykyajasta vielä nykyajammaksi (nykyajemmaksi? nykyaikaampaan?) ja tuonut foorumin käyttäjille Tapatalk-tuen.  Tapatalk on siis muutaman euron maksava puhelinsovellus, joka tekee foorumimme selailun puhelimella naurettavan helpoksi ja hauskaksi. Esimerkkinä pelit.fi:ssä on myös Tapatalk-tuki.

Mitä tässä aamusella hieman kokeilin, niin hyvin näyttää pelittävän.  Nyt ei enää vessaan mennessäkään ole tekosyitä jättää puhelinta pois kyydistä.  Mahtavuutta!

 

Pikaohje: Hae ja asenna Tapatalk (jos et sellaista vielä omista).  Hae foorumeiden hakutoiminnolla ”Pelitcraft”.  Klikkaa linkkiä ja kirjaudu samoilla tunnuksilla, joilla foorumille muutenkin kirjaudut.  PROFIT.

Yksi kommentti artikkelista “Foorumimme sai Tapatalk-tuen

  1. Korjaus: silloin kun itse hommasin Tapatalkin (melkein kaksi vuotta sitten), se oli maksullinen, mutta nyttemmin näytetään softasta tarjottavan ainakin Google Playssa myös ilmaista perusversiota.

Vastaa