Codename: Ydinsunnuntai – (Maailma) palaa taas 9.2 & 15.2!

Vaikka viimekertainen Ydinsunnuntai meni enemmän tai vähemmän pipariksi, on Rauhanbunkkerien vikatestaus saatu vihdoin (enemmän tai vähemmän) valmiiksi ja siten koko roska pelikuntoon!
 
Koska sopivia pelipäiviä oli useampi, äänestäneiden suosikiksi nousivat 9.2 Klo 18:00 ja  15.2 Klo 19:00!
 
 
Ja niille, joille Ydinsunnuntai ei vielä sano mitään, pieni yhteenveto:
 
”Neuvoston Täysin Puolueettomat tarkkailijat ovat havainneet huolestuttavaa ilmapiirin kiristymistä Pelitcraftin valtioiden välillä. Pysyvän rauhan takaamiseksi Rauhanneuvosto esittää suunnitelman Codename: Ydinsunnuntai – kun kaikilla halukkailla on ydinaseita, niin eihän kukaan niitä uskalla oikeasti ampua… eihän?

Tervetuloa mukaan LordIbanin ja PsychoLynxin vetämään peliin, jossa kylmähermoisuus ja taktikointikyvyt laitetaan koetukselle! 15 valtiolle tarjoutuu mahdollisuus kisata 30 000 Pelitpunnan palkintopotista – ja tietysti päästä ampumaan kaveria mannertenvälisellä ohjuksella!”

Ohjeet tapahtumaan liittyen tässä viestissä: http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=42#p411

Kerro itsellesi sopiva päivämäärä(t) täällä, niin saadaan mahdollisimman moni mukaan: http://doodle.com/xnf6z6umzgs77haf
 
Valitettavasti uusia bunkkereita ei enää allekirjoittaneen mielenterveyden takia ryhdytä rakentamaan, mutta toivottavasti valmiina olevat 15 bunkkeria riittävät kaikille halukkaille.
 
Paikalle kannattaa tulla, vaikka ei peliin osallistuisikaan, sillä pelin jälkeen tiedossa on muutakin räjähtävää ohjelmaa…

Nähdään rauhanneuvotteluissa!

Vastaa