Diggerin Hevoskisa tänään 9.2 Klo 17:00 ennen Ydinsunnuntaita!

Lämmittelyksi ennen Ydinsunnuntaita (Klo 18:00) pidämme Uuscraftin ensimmäisen hevoskisan! Matkaa linnuntietä on vain 3214 blokkia lähtöpaikalta keskustaan.

Kokoonnumme tänään klo 17:00 mennessä Koilliskulman netherportaalille. Sinne pääsee junalla Netherin kautta. Keskuksen netherportaalilta on opaste juna-asemalle. Vaunuja on tarjolla. Väliasemana on Shandin portaali, josta matka jatkuu Koilliskulman portaalille. Modet teleporttaanevat mattimyöhäiset perille asti. Viideltä hakkaan aitaukseen aukkoja ja kisa alkaa. Ensimmäiseksi kilpailijoiden täytyy löytää hevonen, sitten kesyttää se ja lopulta ratsastaa sillä keskustaan saakka.

Voittaja on se, joka ensimmäisenä saa hevosensa keskustan tallin pilttuuseen. Koilliskulmalla on rajoitettu määrä omistajan satuloita, nimikylttejä (alasin paikan päällä), riimuja ja leipää sekä ratsastajia että ratsastettavia varten. Omat aseet mukaan.

Kilpailun pääpalkintona on jousi nimeltä Thunder Bow. Sen speksit ovat tässä:
Unbreaking III

Infinity I

Power V

Kaikki mukaan jaloon taistoon!

 

Yksi kommentti artikkelista “Diggerin Hevoskisa tänään 9.2 Klo 17:00 ennen Ydinsunnuntaita!

  1. Kisassa oli vain kolme osanottajaa. Tapsa karautti karkuun heti alussa ja voitti kisan selvästi. PsychoLynx tuli toiseksi ja Jymy ei tullut maaliinkaan asti, vaan lähti uiskentelemaan merelle hevosensa kanssa. Tapsa sai Thunder Bow’n ja Psycho jousiraakileen nimeltä Kehtolaulu. Pienellä tuunaamisella siitäkin saa kelpo aseen. Jymy ei saanut mitään :(

Vastaa