Junakisa sunnuntaina 23.2 klo 19!

Pelitcraftin uusin kilpailulaji Junakisa avautuu kaikelle kansalle ensi sunnuntaina 23.2! Kisa-alue avataan yleisölle jo lauantaina (tällä hetkellä alue on suljettu muilta paitsi työntekijöiltä), jotta kaikki pääsevät rataa ihmettelemään ja sen kikkoihin tutustumaan. Yhtään harjoitusajoa ei kuitenkaan sallita, sillä avajaisissa on tietysti tarjolla kilpailua ja mahtavat palkinnot! Kilpailun avauksena myös mahtava ilotulitus!

Junakisassa neljä kilpailijaa taistelee junaradalla yrittäen ohittaa esteet mahdollisimman nopeasti ja päästä ensimmäisenä maaliin. Avajaisissa kaikki halukkaat pääsevät vuorollaan radalle ja voittaja selvinnee illan mitään. Tarkka Cup-käytäntö ilmoitetaan kisan alussa kunhan nähdään miten paljon porukkaa on mukana kisassa. Kilpailun voittaja saa valita itselleen joko 50 000 pelitpuntaa käyttörahaa vanhojen maailmojen puolella, tai Uuscraftiin uutuuttaan kiiltelevän timanttisen Unbreaking 3, Efficiency 5, Silk Touch hakun!

Lue lisää Junakisasta sen omilta sivuilta, ja ole sunnuntaina paikalla taistelemassa voitosta!

Vastaa