Urposokkelon avajaiset 12.10 klo 18

Krissu86 ja RaeChan järjestävät omalla saarellaan sokkelojuoksun 12.10:

Siitä tulee kohta vuosi täyteen kun me kaksi urpoa pöllähdimme näyttävästi pelitcraft-serverille ja pistimme asumuksemme Urpojen saarelle. Tämän suuren tapahtuman vuosipäivänä haluaisimme tarjota kanssa pelaajillemme vähän jotain ehkä pientä hauskaa.

Siskon kanssa suunnittelimme, että jos sunnuntaina 12.10. klo 18 aikaan voitaisiin pitää Urposokkelon avajaiset. Olemme tässä vuoden sisällä sitä pikku hiljaa rakentaneet ja luulemme että se on ehkä valmis ;)Se ei välttämättä ole niin iso ja hieno ja mahtava ja sekava ja vaikea kuin kaikilla muilla on, mutta rakkaudella olemme sitä rakentaneet ja toivomme, että joku edes vähän viihtyy. Samalla saamme esitellä Urpojen saareamme muille pelitcraftilaisille.

Eli 12.10. klo 18 tulkaa koordinaatteihin 4027, -4725. Saari sijaitsee pelitcraftin koilliskulmassa ja suunnistaminen itse saarelle voi olla jo yksi seikkailu. Jos joillakin on minimap -modi käytössä, niin pyytäisimme että se otettaisiin pois päältä sokkeloseikkailun ajaksi, jotta löytämisen riemu olisi suurempi. Kun ihmiset ovat saapuneet näihin koordinaatteihin, niin kerromme Urposokkeloseikkailun säännöt.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa