Katedraali

Pyhän Jeebuksen ja Herran Pyhän Hengen Pyhä Katedraali

(koordinaatit~ x: 390, z: 840)

 

 

Pyhän Jeebuksen ja Herran Pyhän Hengen Pyhä Katedraali on Pelitcraftin katolisen seurakunnan hengellinen keskus. Katedraalin herroina, asukkaina, ja hartaina Jeebuksenpalvelijoina toimivat Paavi Paokala, sekä teratologian tutkimuskeskuksen karanteeniosastolta vuokrattu kyttyräselkäinen kanafarmari Kermamorjens, joka tällä hetkellä toimii kellonsoittajan virassa.

Katedraali toimii paitsi hengellisten seremonioiden pitopaikkana, myös eri puolilta maailmaa anastettujen artefaktien museona. Näytteillä ovat mm. Graalin malja, Liitonarkki ja Kuningas Arthurin jäännökset. Kirkon seiniä koristavat myös lukuisat kuvataiteen mestariteokset.

Luonnollisesti katedraalin yhteydessä on myös hautausmaa ja krypta, joihin on säilötty toinen toistaan merkittävämpiä historiallisia hahmoja ja paljon muuta. Katedraalin yhteydessä toimii myös noitaroviotarvikekauppa (ostaa ja myy hiiltä), sekä sen läheisyydessä, junaradan toisella puolella, maailman ainoa katolinen maauimala, jonka punahehkuisessa altaassa syntisinkin rienaaja voi kokea puhdistuksen.

Uutena palveluna Paavi tarjoaa taikamyymälän reippaille ristiretkiläisille. Valikoimaan kuuluu mm. laaja valikoima erilaisia pulloja ja myrkkyjä, sekä goleminrakennustarvikkeita. Myymälä sijaitsee n. 50 metriä katedraalista pohjoiseen. On hyvä kuitenkin muistaa, että myymälästä ostettujen tuotteiden käyttäminen noituuteen on kidutuksen ja rovion uhalla kielletty.

Katedraalin rakentamiseen on kulutettu arviolta 80 000 kiviblokkia, 10 000 villaa, 8 000 puuta, 4 000 lasia, 200 työtuntia ja 341 kuoropoikaa.

”Suo on täytetty!” -Jeebus

 

Normipäivä katedraalilla

 

 


Katedraali youtubessa, joskin ingame-kävelykierros on huomattavasti hengellisempi
kokemus ja siten suositeltavampi vaihtoehto.