Kierrätyskeskus

Pelitcraftin kierrätyskeskus

by Thelacan

 

Kukapa meistä ei osaisi samaistua Dragoniuksen asemaan, kun hän päättää käyttää rauhallisen aamupäivän pienellä kävelylenkillä keskustan tuntumassa. Ja siinä samalla kun hän ihastelee uljasta kaupungintaloa, osuu hänen silmiin tyhjä olutpullo pientareella! Ja ei kovinkaan kaukana siitä, vastaan tulee puskassa makaava pAuthority jolla on edellisen illan rantabileet venynyt hyvin pitkäksi. Kuinka iljettävää moinen näky voikaan olla.

Kun eräs ahkera yksityisyrittäjä kuuli Dragoniuksen kamalasta aamupäivästä sikariklubilla, hän huomasi siinä oivan bisnestilaisuuden. Tämä yhteiskunnan tärkeä ja tuottelias jäsen päätti kääräistä hihat ja näyttää hipeille, kuinka se kuuluisa homma hoidetaan. Työ lähti hyvin sutjakkaasti liikkeelle 16. tammikuuta herrain vuonna 2012. Rakennustahti eteni erittäin virkkaisesti ja pian kateelliset työläiset syyttivät rakennusmestaria ulkomaalaisen halpatyövoiman käytöstä.
Kuinka pöyristyttävää moinen! Tuommoiset hipinretaleet yrittävät estää minua tienaamasta muiden selkänahoilla! Kuinka he kehtaavat!?

*krhm*

Sen tarkemmin rakennusvaiheita tarkastelematta, aurinko ehti nousta ja laskea vain neljästi, kun uljas kierrätyskeskus oli täysin käyttövalmiina! Keskus sijaitsee Huoltokatkonkadun ja Banhammer avenuen risteyksessä:

 

Keskuksen jylhä ulko-ovi on valmistettu täysin kierrätysmetalleista ja romuelektroniikkaa hyödyntäen.

 

Ovien takaa aukeaa kierrätyksen ihmeellinen maailma joka voi pistää ummikkojen ja kouluttamattomien takapOukama-junttien pään pyörälle. Onneksi ongelma ei kestä kovin pitkään, sillä heti oikealla tulee vastaanotto-tiski jonka mukava sihteeritäti on AINA lounaalla, kahvitauolla tai vessassa juuri silloin, kun sinulla olisi jotain tärkeätä kysyttävää.

 

Luojan kiitos suurin osa kansalaisista on tottunut itsepalveluun, jolloin erittäin informatiivinen opastetaulu pelastaa jokaisen iloisen kierrättäjän päivän.

 

Kuten opastetaulu kertoo, ensimmäinen kerros on pyhitetty metallin, lasin, nestekartonkien, pahvien ja paperin kierrätysastioille.

 

Näiden lisäksi ensimmäisestä kerroksesta löytyy sulatusuunit mm. romumetallien uudelleenhyödyntämistä varten. (Huom! Asiakkaiden varattava oma polttoaine mukaan! (Hox! Juutalaisten käyttö polttoaineena KIELLETTY hajuhaittojen takia!))

 

Toisessa kerroksessa on keskuksen kierrätysastiat käytetyille tavaroille, työkaluille, aseille ja vaatteille.

 

Kierrätysastioiden lisäksi toisessa kerroksessa on ekologisen innovatiiviset kierrätyspisteet ongelma- ja energiajätteelle. Patentoitu ja ekologinen vesikuljetin kuljettaa aukkoon sijoitetut (lue: heitetyt) ongelmajätteet sulaan magmaan, kun taasen energiajätteet päätyvät liekkeihin. Molemmat ovat hyvin paloturvallisesti eristettyjä.

 

Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat toimistotilat ja keskuksen kirjanpitoarkistot. Bisnessalaisuuksiin vedoten, siellä on kuvauskielto. (Toim. Huom. Salakuvaajat ovat onnistuneet ikuistamaan kuinka keskuksen esimies heittelee väliseinien yli paperipalloilla toimistotilojen alipalkattuja paperinpyörittelijöitä)

 

Keskuksen sisäpihalta löytyy erittäin kalliilla hankittu biokompostori joka on lajissaan aivan omaa laatuaan. Selvitystyö kompostorin tarpeellisuudesta söi itsessään jo 50% keskuksen budjetista.

 

Mutta aivan erityisesti kierrätyskeskuksen ylpeyden aihe on CRUSHTERO 5-jätepuristin joka kykenee yksittäisestä manuaalipuristuksesta täysautomaattiseen puristamiseen. Myös jätepuristin on liitetty patentoituun ja ekologiseen vesikuljettimeen, jolla jätteet valuvat puristimen säiliöön. Ennen käyttöä on puristimen ohjeet luettava ja YMMÄRRETTÄVÄ!

 

Puristimen automaattitoiminnan käytössä. Valo EI pala kun manuaalivarmistin on kytketty POIS päältä!

 Tiedän jo mitä aiotte kysyä.
”Kuinka tehokas tuo jätepuristin on?”

Noh, hyvät kuulijat. Jätepuristin pystyy hoitamaan lähes kaiken mitä sille syötetään. Keskuksen motto onkin: ”Jos se ei purista sitä, se on ongelmajätettä!”

Ystäväni sikariklubilla, tiedän myös teidänkin kysymyksen.
”Miten laite suoriutuu selkärangattomista, työtävieroksuvista lusmuista?”

Voin ilolla kertoa, että erittäin hyvin! Kadun toisella puolella asuva hedonisti Untamo tuli kolmantena yönä kurkkimaan rakennustyömaalle. Pian hän törmäsikin juuri asennettuun vesikuljettimeen ja todellisen hedonistin luonteen tuntien, hän ei voinut mitenkään vastustaa kosteata ja pimeätä onkaloa.

Todistusaineistoa ei jäänyt. Ja minä jatkoin sikarin imeskelyä ja konjakin nautiskelua toimistossani.