Ensimmmäinen Selviytyjät-kilpailu 22.9.

Päivä oli Sunnuntai 22.9. Kello läheni ilta-kuutta, mutta Pelitcraftin keskustassa kuohui tavallista isompi porukka.

Luvassa oli julma selviytymistaistelu kahden joukkueen välillä, järjestäjänään Tapsa78. Kisan tarkoituksena oli muodostaa kaksi joukkuetta ja rakentaa ennestään tuntemattomaan maailmaan kallisarvoisista materiaaleista koottu patsas ennen toista joukkuetta.

 

Odottaessaan kisan alkua ihmiset purkivat jännitystään ja tylsyyttään pienellä lämmittely-rakentelulla. Lopputulos nähtävillä tässä:

 

Viimein oli aika armottoman taiston. Kisan virallinen tuomari Tapsa78 arpoi osallistujat kahteen joukkueeseen.

KELTAINEN TIIMI: SININEN TIIMI:
LordIban (Kapteeni) Tapsa78
Makrocow ToivoV
Senorankka anjelu
HemppaTuomas Shinooby
mikove1 Osku_o
peped Dragonius
Etsija Tritoxi
Aquaraider11 PsychoLynx

 

Alkuperäinen jako ei kuitenkaan kelvannut Aquaraiderille, joka vaati saada olla Sinisessä tiimissä. Tämän seurauksena PsychoLynx ja Aqua vaihtoivat puolta, ehkä ratkaisevassa liikeessä, joka mahdollisti veljesten LordIban & PsychoLynx voimakaksikon muodostumisen.

Ja niin porukka siirtyi keskustan portaalista peliareenalle!

 

Peli alkoi tämän monumentin luota, joka selkeästi jakoi alueen kahtia:

Lopulta lähtölaukaus kajahti ja porukka lähti pää kolmantena jalkana omaan suuntaansa. Sinisen joukkueen tarinasta emme tiedä, mutta keltaisen joukkueen johdossa oleva LordIban oli jo koonnut alustavan suunnitelman. Porukka eteni rauhalliseen tahtiin nälkämittariaan rasittamatta, ja keräsi sekä siemeniä, että sokeriruokoa mukaansa, ynnä teurasti vastaantulevia kanoja ja sikoja. Naudat taas haettiin myöhemmin oman tukikohdan suojiin. Aavikkoa ylittäessään löytyi jopa temppeli, jonka rohkeat PsychoLynx, Makrocow ja peped kävivät ryöstämässä. Näin saatiin keltaiselle tiimille jo ensimmäiset patsaaseen vaadittavat timantit.

Sillä välin loput joukkueesta oli jo päässyt varustearkkunsa luokse. Yllätys oli melkoinen, sillä sisältä löytyneiden lumottujen hakkujen ja ruoka-avun turvin tukikohdan rakennus sai äkkilähdön. Valitettavasti keltaisen tiimin varustearkku oli keskellä aavikkoa, mutta onneksi vieressä oli metsä, jossa käyskenteli lehmiä. Hetkeä myöhemmin nautakarja olikin jo kuopassa ja porukan farmivastaava Senor rakensi hiki hatussa farmia vehnälle ja sokerille. Enchantment Table päätettiin kuitenkin varmuuden vuoksi tehdä, kun se oli mahdollista.

 

Yön laskeutuessa temppelin ryöstäjätkin pääsivät lopulta tulevan tukikohdan alueelle, ja joutuivat välittömästi puolustamaan sitä vihamielisiltä zombeilta. Aamun jälleen sarastaessa päätös oli yksimielinen: Seinät oli rakennettava ja alue valaistava.

Samalla LordIban katsoi checklistiään läpi: Villa ja kaakaopavut puuttuivat patsaan kenkiä varten. Koska muut olivat jo täydessä työn touhussa, hän nakitti Makron matkaamaan maailman ääriin etsimään noita mystisiä esineitä (ne löytyivätkin lopulta yli 1500 palikan päästä). Poistuessaan dirtmuurien suojasta Makro kohtasi välittömästi 2 ilkeää creepoa jotka taitavasti väistäen koisi pois päiviltä. Näkemättä kuitenkin jäi selän taakse ilmestynyt vihreäpihisijä ja näin makrosta tuli keltaisen tiimin ensimmäinen 2 kuolintapauksesta. (Toinen oli Hemppa joka joutui epäonnistuneen kaivokseen vesialtaan reunan uhriksi.) Makron matka oli pitkä ja vaarallinen, ja hän joutui viettämään pylvään nokassa useammankin yön, mutta pääsi lopulta perille, samalla ryöstäessään matkan varrelta löytyneen kylän kirjaston.

Samalla porukan kapteeni LordIban haki lähisuolta savea patsasta varten. Makron seikkaillessa harharetkillään, tukikohta oli jo täydessä toiminnassa: Kaivostunneli oli kaivettu, muurit pystytetty ja suojattu hämähäkeiltä, jonka lisäksi farmit sekä lehmäkuoppa olivat täynnä. Enää ei tarvinnut kuin kaivaa tarvittavat jalometallit. Porukan vakiomainarit HemppaTuomas ja PsychoLynx olivat jo saaneet suuren osan malmeista kaivettua, kun loput jo liittyivätkin heidän seuraansa. Myös enchantment table oli saatu pystytettyä täysin buustattuna johonkin nurkkaan.

Alkoi armoton ajojahti kullan ja timanttien perässä. Samalla, porukan kapteeni alkoi jo koota patsasta. Lopulta TS:n mikistä kuului ääni ”Hei ihmiset, meillä on nyt tarpeeksi kultaa!” Porukka ryntäsi kaivoksesta ulos patsaan luokse, jossa kapteeni LordIban jo viimeisteli patsasta. Porukka hurrasi kun viimeinenkin kultapalikka naksahti paikoilleen, tosin hieman ennenaikaisesti. Hahmon lasuriittimiekka oli väärin rakennettu, mutta minuuttia myöhemmin sekin oli kunnossa ja keltainen tiimi oli voittanut kisan.

Ansiokkaasti selviytynyt keltainen tiimi sai suorituksestaan vaivanpalkkaa 50 000 pelitpuntaa per nenä ja lisäksi nimensä kunniatauluun.

Jäämme odottamaan seuraavaa selviytyjäkisaa innolla.

(Koska historian kirjoittavat voittajat, ei sinisen joukkueen selityksiä ole jaksettu kirjata ylös.)