Pelitcraftin Ensimmäiset Pilkkikisat

3a5ZnDDKeskellä kuuminta kesää tuli ajatuksiin järvi ja nuotio. Ja tästä ajatuksesta syntyi Pelitcraftin ensimmäiset Pilkkikisat!

Säännöt olivat seuraavat:

1. Jokainen pelaaja on omassa tiimissään. Tiimit on värikoodattu nahkapanssareilla ja oman kotikentän villan värillä.

2. Tavoitteena on kolmen erän ajan kalastaa jäätyneestä järvestä niin paljon kuin ehtii. Jokainen erä kestää 10 minuuttia ja ajan loputtua kaikki kalastettu tavara on oltava oman tiimin arkussa. Vitkastelijoita odottaa tuomarin lukittu kyltti omassa arkussa kiinni.

3. Pisteitä annetaan kalastettujen tavaroiden perusteella. Kalastettuja enchantattuja vieheitä ei saanut käyttää, mutta niistä sai pisteitä jos laittoi ne arkkuun. Myös roskista sai pisteitä paitsi lumoamattomista vieheistä.

2015-07-19_18.15.22

Kilpailijat rentoutuvat ennen kisaa laavun ääressä

Pelaajia oli kahdeksan kappaletta, joten jokainen pääsi omaan tiimiinsä:

Raechan – Vaaleapunainen tiimi

Krissu86 – Vaaleansininen tiimi

Psycholynx – Punainen tiimi

LordIban – Vihreä tiimi

Kuutio3 – Keltainen tiimi

Talvikki – Sinivihreä tiimi

neggu – Valkoinen tiimi

Dragonius – Musta tiimi

operanon – Purppura tiimi

Lähtölaukaus kajahti ilmoille ilotulitteen muodossa.

Lähtölaukaus kajahti ilmoille ilotulitteen muodossa.

Kisat kulkivat niin, että kun kaikki olivat valmiina omilla paikoillaan, lähtölaukaus annettiin ja kisaajat ryntäsivät jäälle. Ongelmia tuotti ykkösradan järvi joka päätti jäätyä uudestaan kiinni aina huonoimpaan aikaan. Mutta porukka sai kiitettävän määrän kalaa haaviinsa vaikka olikin yöaika, jolloin ei paljon pitäisi syöttien nappailla. Ajan loppuessa loppulaukaus annettiin ja tuomari kävi kylteillä lukitsemassa arkut jottei laskennan aikana tapahtuisi fiilunkia. Tuomarin laskiessa pisteitä ensimmäisestä erästä muut kilpailijat lämmittivät toisiaan saunassa.

Erät kaksi ja kolme kulkivat samoilla raiteilla kuin ensimmäinenkin. Tosin jää ei aiheuttanut niin paljon ongelmia enää ja vaikka toisen erän aikana alkoi satamaan, niin se oikeastaan helpotti kalastamista sillä se nopeutti kalojen uiskentelua Minecraftissa. Tämä näkyikin pistetilastoissa ja toinen erä oli kaikkista tuottoisin erä kilpailun aikana. Tuomari helpotti viimeisen erän kalastamista tuomalla auringon takaisin.

Tuomarin käytettyä matikkapäänsä loppuun (lue: Excel-taulukkonsa) siirryimme Floremin puolelle palkintojen jakoa varten.

Voittajat julkistettiin käänteisessä järjestyksessä:

Kolmannelle sijalle pääsi Krissu86 117 pisteellä! Hän sai palkkioksi Kalastussaappaat, joissa oli Depth Strider -lumous päällä. Sekä 25 000 rahaa.

Toiselle sijalle pääsi operanon 132 pisteellä!** Palkkioksi hän sai pelastusliivit, eli nahkapanssarit joissa oli Respiration 3-lumous, sekä 50 000 puhtaana käteen.

Ja ensimmäisen pilkkikisan voittajaksi pääsi selvällä ylivoimalla RaeChan 153 pisteellä! Hän sai vieheen, jossa oli Luck of the Sea, Lure ja Unbreaking-lumoukset. Viehe oli sopivasti nimetty ”Master Baiteriksi.”

Mutta ei tässä vielä kaikki. Kilpailussa oli vielä salainen bonussija, jonka sai se joka onki eniten roskia järvestä. Koska eniten roskia kerännyt sai jo ensimmäisen sijan palkinnon, meni bonuspalkinto toiseksi eniten keränneelle eli LordIbanille! Hän sai erikoispalkinnoksi uuden kaverin nimeltään Rosvo-Roope, joka toimii kävelevänä roskakorina ja joka suojaa Ibanin kaatopaikkaa mobeilta öiden aikaan.

Järjestäjä kiittää osallistujia. Sen verran hauskaa oli kalastusten välissä ja jälkimainingeissa että pitääpi järjestää uudestaan joskus.

** Jälkiviisaan lisäys. Tuomari laski pisteet oikein, mutta vahingossa sanoi väärän henkilön nimen palkintotilaisuudessa. Oikeasti toinen sija olisi mennyt Dragoniukselle 132 pisteellä. Dragonius on saanut palkintonsa ja järjestäjä pahoittelee väärinkäsitystä, mutta operanon saa pitää omat aarteensa joten oikeastaan nyt saimme 5 voittajaa :)

Vastaa