Juoksurata

Keskustan eteläpuolelta löytyy mahtava maastojuoksurata, joka monilla erilaisilla esteillä haastaa kilpailijat olemaan muita nopeampia ja ovelampia. Alueella saatetaan järjestää kilpailuja spontaanisti yleisellä kysymyksellä ”Otetaanko juoksukisa?” silloin kun serverillä on sopivasti porukkaa. Radalle pääsee tällöin nopeasti komennolla /warp juoksu. Jos olet ensimmäistä kertaa kisassa mukana, niin valmistaudu jäämään konkareiden taakse. Mutta kun on pari kertaa mennyt radan läpi, pääsee varmemmin mukaan kärkikahinoihin. Salaa harjoittelua ei ole kielletty, mutta dopingistä kiinnijäänneet hirtetään tai grillataan välittömästi.

Radan loppupuolella on pirullinen laavaeste, joka viimeistään erottelee miehet pojista (tai naiset tytöistä). Laavakylvystä ei pysyvää vahinkoa tule (tavarat ja XP tasot eivät katoa), paitsi jos on lähtenyt kisaan haarniskat päällä jotka eivät laavasta pidä. Eli kun otat haarniskat pois päältä ennen juoksukisaa niin et menetä tappiosta kuin maineesi ;)

Radan yläpuolella kulkee katsojille tarkoitettu oma juoksurata, jota seuraamalla pääset katsomaan kilpailuja parhailta paikoilta. Tälläkin radalla joutuu siis juoksemaan jos aikoo kärjen tuntumassa pysyä, mutta radalla ei ole portaita kummempia esteitä hidasteina. Jos olet kilpailussa katsojana, varaudu siihen että saat toimia lähettäjänä ja virallisena tuomarina maaliviivalla.

Juoksurata

Vastaa