Kingslayer

Kingslayer on joukkuepohjaista PvP mättöä hienolla areenalla. Kuten nimestä voi päätellä, tavoitteena on surmata vastustajajoukkueen kuningas.

Kingslayer map

 

Pelialue:

 

Alueelle pääsee /warp kingslayer. Kilpailuareena on joen jakama alue, joiden puoliskot ovat identtiset tiimin värejä lukuunottamatta. Etenemisreittejä on useampi. Muurin yli pääsee ennalta määrätyistä paikoista. Paikkaa voi käydä tutkimassa etukäteen, ettei pelin aikana tarvitse ihmetellä, mutta esineitä ei saa viedä pois arkuista.

Joukkueet muodostuvat kolmesta pelaajaluokasta:

  • Miekkamies: Aseena rautamiekka ja rautapanssarit, poikkeuksena oman joukkueen värinen nahkapaita.
  • Jousimies: Aseena voimakkaasti lumottu jousi ja täysnahkasuoja. Paita oman joukkueen värinen.
  • Kuningas: Kultainen haarniska, timanttimiekka ja oman joukkueen värinen nahkapaita.

 

Pelin kulku:

 

Joukkueet valitsevat yhdestä pelaajasta kuninkaan, jota suojelevat kaikin keinoin. Peli vaati organisointia, ja on suotavaa että jokainen joukkue vetäytyy omalle teamspeak kanavalle. On joukkueen edun mukaista, että he pyrkivät jakautumaan puolustus ja hyökkäysjoukkoihin. Jouset ovat tarkoitettu tappaviksi puolustusaseiksi ja jo kaksi osumaa tappaa haarniskoidunkin pelaajan. Sisäpihalle päästyään, pelaajat voivat avata pääportin CraftBook kylttiä oikealla hiiren napilla klikaten, avaten suorimman ja helpoimman(?) reitin linnaan. Teknisten rajoitusten vuoksi, kaikki pelaajat syntyvät uudelleen kentän keskellä sijaitsevalle sillalle. Respawnaavien vihollisten tappaminen on tässä kielletty. Kuninkaan varusteet ovat yläkerrassa kuninkaan kamarissa. Muiden pelaajien varusteet löytyvät varustehuoneesta, pääovesta sisälle tultaessa heti oikealla.

 

Säännöt:

 

– Kuningas ei saa poistua linnastaan. Ei edes muurille.
– Spawnkilling on kielletty
– Peli on välittömästi ohi, kun kuningas kuolee.
– Tahallinen pelikentän vaurioittaminen on kielletty.
– Pelaaja saa käyttää vain ja ainoastaan oman pelaajaluokkansa aseita. Jos päättää vaihtaa pelaajaluokkaa, on vanhat varusteet sijoitettava takaisin säilöön.
– Sääntöjen rikkojat voidaan poistaa kilpailusta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kingslayer map 2