Mysteeripulmat

Pelitcraft-mysteerit

 

Pelitcraft 2.0:lla on monia mysteereitä ja arvoituksia, jotka odottavat ratkaisemistaan. Jos keksit tai löydät ratkaisun, niin kerro tästä tekijälle, mtta jätä ratkaisemisen iloa muillekin, äläkä paljasta vastausta muille.

 

Mysteerikätköt

 

Tekijä: adhuin
Sijainti: Spawn ja ympäristö (ks. kuva)
Tyyppi: Geokätkö

Spawnille ja sen ympäristöön on piilotettu 12 mysteerikylttiä. Osa on helpoilla paikoilla, osa voi olla vaikeammilla. Kaikille kätköille pääsee ilman kaivamista, ES-palloilua tai palikoimista. Kätköalue rajattuna kolmella värillä alla olevalle kartalle:

 

Aluksi helppoa ja vaaleanpunaista.

 

Korotetaan vähän edellisestä.

 

Ja takaisin alas.

 

Kumpparit jalkaan,

 

kurpitsa päähän ja sankareiden muistomerkiltä alaspäin.

 

Missähän tällainen onkaan?

 

Nyt ollaan asian ytimessä.

 

Tämä ei näytä ihan kaupunnimaiselta maisemalta.

 

Yhdeksäs muistuttaa fallosta. Piikkistä fallosta.

 

Jaaha.

 

Sehän on palmu!

 

Pientä tuotesijoittelua.

 

Le Resistance

 

Tekijä: adhuin
Sijainti: Spawn
Tyyppi: Salahuone

Huomio huomio lainkuuliaiset kansalaiset, spawnillamme on paljastanut valtava maanalainen vastarintasolu!

Reportteri A.D Huin vietiin Le Resistancen salaiseen kokoushuoneeseen sokkona. Hän kuitenkin onnistui ottamaan alla olevan kuvan sissien huomaamatta:

Hengensä vaarantaen A.D Huin onnistui ottamaan yllä olevan kuvan.

Auta virkavaltaa löytämään nämä niljakkeet ennen kuin on liian myöhäistä. Reportteri ei tiedä tarkkaa sijaintia, mutta tietää seuraavat faktat:

   1. Paikka on selvästi Spawnilla, ei Uus-pelittilässä tai louhoksella.
   2. Sisäänpääsy oli jossain julkisessa rakennuksessa, ei kenenkään yksityistilassa.
   3. Hänet saateltiin portaat alaspäin, ennen salatilaan viemistä.
   4. Hän ei haistanut tai kuullut mitään redstone-laitteelle ominaista sisään tullessaan.
   5. Pois tullessaan hänet vietiin eri reittiä. Oviaukkoja on kaksi?

Jos löydät kyseisen paikan, on virkavalta erittäin kiinnostunut tiedostasi.
Älä kuitenkaan kerro sijaintia julkisesti kanavilla. Vastarintaliike voi kuulla sen (laita kyltti seinälle löytämisesi merkiksi)!

 

Search and Rescue

 

Tekijä: Pussipeto
Sijainti: Ympäri maita ja mantuja (tosin kaikki ovat lähellä jotakin isoa tai merkittävää)
Tyyppi: Geotorneilu

Noin kello 1800 Pelitcraftin ilmatilaa valvova B-52 sai hätäkutsun Ameriikkojen Presidenttiä kuljettaneelta koneelta, salattu viesti ohessa:

DWELWE DWELWE
MKAWWDM DJQJSJSSE
DJQJSCDDJ HMYHJISSW
GYJ8RLJQSSR JBWHIMRSI HMMYLRQWWSSRBCZRZZC
F4 PUU1 – PVTX
34 N1NX – NVXX
ZMGGI

Muutama minuutti tapahtuman jälkeen kone katosi tutkasta. Presidentin oli tarkoitus osallistua Hartfordin huippukokoukseen 24 tunnin sisällä. Tehtäväsi, jos hyväksyt sen, on purkaa hätäkutsun salaus etsimällä ympäri pelitcraftia sijoitellut radiotornit sekä etsiä ja pelastaa Presidentti, että hänen mukanaan kuljettamansa huippusalainen kasettinauha.

Alla salaisista kansioista esiinkaivetut kuvat radiotorneista:

 

 

Spawnin väestönsuojat

 

Tekijä: adhuin
Sijainti: Spawn ja ympäristö (ks. kuva)
Tyyppi: Geokätkö

Julkinen tiedotus:

PPCDKD:n paha ja katala johtaja Yuki uhkaa rakasta spawniamme ydin-pydin aseillaan.

Kaikkien kansalaisten tulee tutustua ja vierailla keskustan alueen maanalaisissa bunkkereissa, jotta hätäevakuointi voidaan tarvittaessa suorittaa joutuisasti ja ilman onnettumuuksia.

Kaikkihan tietävät bunkkerien sijainnit ja määrän, joten en selosta siitä tässä tarkemmin. Sisäänkäynnithän bunkkereihin eivät ole lukittuja tai kenenkään taloissa.

(Huom. sama etsintäalue kuin mysteerikätköissä)

 

Aqua-Kätköt

 

Tekijä: Aqua
Sijainti: Keskusta ja keskustan ympärillä olevat asuinalueet
Tyyppi:Geokätkö

Description: En jaksanut keksiä tälle eillistä tarinaa niin pistän tämän descriptionilla:

Jonnekkin pelitcraftille on piilotettu MAHTAVA aarre, Aarteen piilottaja tiesi että hajamielisyytensä takia hän tulee unohtamaan missä aarre on, joten hän piilotti ympäri keskustaa vihjeitä itselleen aarteen sijainnista. Ja hän myöskin kirjoitti kyltit siten että vain hän pystyisi ymmärtämään niiden tarkoituksen.

Eli tehtävänanto :)

Etsi kaikki (32) kylttiä ja selvitä mitä ne tarkoittavat, ne kertovat aarteen sijainnin ja antavat vihjettä mikä aarre on.

*PROTIP*

Aarteita on vain 1 joten ensimmäinen löytäjä saa pitää sen, eli pitäkäähän kiirettä, ja vaikka aarre olisi jo löydetty voitte silti etsiä kätköt ja aarteen paikan vaikka ette palkintoa saakkaan :)

*PROTIP*

 Ja koska hän oli hajamielinen hän myöskin varmisti että ei unohtaisi kylttiensä sijaintia ja otti kylteistä kuvat joiden paikan vain hän voisi tunnistaa!

(Jos jonkun kyltin sijainti on liian vaikea, kysy pelissä Aquaraider11. apua en ole kovin hyvä tekemään medium vaikeuksisia piilotuksia :P )

Kuvat kannattaa aina katsoa täydellä tarkkuudella, se onnistuu klikkaamalla kuvaa ja sitten klikkaamalla kuvasivun yläreunassa näkyvää resoluutiopainiketta (1920 × 1028).  Jos et halua poistua sivulta kuvan tarkemman tarkastelun ajaksi (Firefoxilla) klikkaa kuvaa rullalla, jolloin se aukeaa uuteen välilehteen.

 Ja jos kysyt apua jonkun tietyn kyltin löytämisestä, esim ”missä on 14” en osaa vastata koska en muista mihin piilotin ne numeroiden mukaan että anna samalla linkki siihen kuvaan missä olet jumissa…

Huomautuksia:

  • Ja jos kyltin sijainnin omistajaa häiritsee kys. kyltti voi hän sen kyltin siirtää vastaavaan paikkaan kunhan ilmoittaa minulle koordinaatit Vastaavalla paikalla tarkotan yhtä hankalaa paikkaa, ei esimerkiksi keskustan warpin päälle….
  • Jotkut kätköt on nopammin saavutettavissa jumpilla tai ES-palloilla tosin kaikkien PITÄISI olla saavutettavissa ilman  PAITSI 13 TARVITSEE ainakin yhden ES-pallon

 

Uuscraftin Salaiset Huoneet

 

Tekijä: adhuin
Sijainti: Uuscraftin Spawn
Tyyppi: Geokätkö

Uusi kaupunki ja uudet kujeet. Salaseura juonii Lordi-Keisari Tapsan pään menoksi. Heillä on salaisia kokoustiloja ympäri Uuscraftin keskustaa, muurien sisäpuolella. Löydä nämä tilat suojellaksesi Lordi-Keisaria!

Valtiolliset vakoojat ovat varmoja, että huoneita on ainakin 7 kappaletta ja ne eivät sijaitse kenenkään Kotona tai kaupassa. Kaikkiin huoneisiin pääsee ilman kaivamista, ES-palloilua tai palikoimista.

Merkatkaa löytönne kyltillä seinille.