TrainCarts ryppyilee

Eilen Tapsa78 huomasi, että TrainCarts oli kaadellut serveriä pariinkin otteeseen.  Ilmeisesti kyse on siitä, että sille on asetettu chunkkien pitäminen ladattuina, kun junat (myös tyhjät) kulkevat niissä.  Varsinaista käyttöä tällä hetkellä tuolle asetukselle meillä ei ole – se laitettiin päälle silloin kun olin tekemässä koemielessä sitä supernopeaa metrolinjaa.  Linja on toistaiseksi poissa käytöstä juuri, koska emme halua rasittaa serveriä turhaan chunkkien ladattuina pitämisen takia.

Nyt pluginista on koemielessä päällä sellainen optio, että chunkit pysyvät ladattuina vain junan liikkuessa.  Tavalliseen, vanhalla verkostolla matkusteluun tämän ei pitäisi vaikuttaa millään lailla, mutta serverin muistinkulutukseen tällä pitäisi olla positiivinen vaikutus.  Seuraamme, miten optio vaikuttaa serverin toimintaan ja erityisesti kasvaneeseen muistinkulutukseen.

Vastaa