Hae jäsenyyttä

Miten palvelimelle pääsee?

 

Pelitcraftin palvelin on avoinna kaikille, eli palvelimellamme ei ole käytössä whitelistausta. Vierailijan tulee ensin suorittaa sääntörata, jonka jälkeen hän pääsee tutkimaan palvelimemme maailmoja. Huomatkaa, että häiritsevää käytöstä harrastavat vierailijat saavat hyvin nopeasti pääsykiellon palvelimelle, eli jos haluat viettää palvelimella enemmänkin aikaa niin käyttäydy asiallisesti! Vierailijana monet komennot on estetty ja et pysty rikkomaan tai rakentamaan mitään.

 

Haluatko liittyä Pelitcraftin Minecraft-yhteisöön ja saada rakennusoikeudet?

 

Kun olet ensin selvittänyt sääntöradan voit hakea Pelitcraft yhteisön jäsenyyttä ja rakennusoikeuksia palvelimelle. Jäsenyyden hakeminen tapahtuu tämän sivun lomakkeen avulla. Jos hakemuksesi hyväksytään antaa ylläpito sinulle rakennusoikeudet ja saat samalla tunnukset näille sivuille ja foorumille.

Ole siis hyvä ja täytä alla oleva lomake! Huomaa, että kaikki tiedot ovat pakollisia ja ole erityisen tarkkana, että kirjoitat käyttämäsi Minecraft-nimen oikein! Emme halua palvelimelle huonosti käyttäytyviä häiriköitä, vaan asiallisia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä.  Palvelimemme ikäraja on 12 vuotta* ja oletamme, että hakija pystyy kirjallisesti kommunikoimaan sujuvasti ylläpidon ja muiden pelaajien kanssa. Ensimmäinen “testi” onkin itse asiassa se, että osaat kirjoittaa asiallisen hakemuksen alla olevan kenttään. Sinun ei tarvitse kertoa koko elämäntarinaasi, mutta kerro lyhyesti kuka olet, miksi haluat palvelimellemme ja miten pitkä kokemus sinulla on Minecraftista.

Moninpeliin ei ole tarkoitus tulla opettelemaan pelin alkeita, joten edellytämme, että kaikilla palvelimellemme liittyvillä pelaajilla on ainakin jonkinlaista kokemusta Minecraftin pelaamisesta Survival/Selviytyminen-pelimoodissa.

* = Ikärajasta voidaan poiketa erikoistapauksissa. Esim. Jos hakijan vanhempi on aktiivinen pelaaja palvelimella tai pelaaja on osoittanut vierailijana ollessaan asiallista käytöstä chatissä.

HUOM! Vanhemmille tiedoksi: Palvelimen ylläpito ja valvojat ovat aikuisia ja monet myös perheellisiä ihmisiä. Pyrimme huomioimaan mahdolliset nuoret pelaajat ikätasonsa mukaisesti, mutta jokaiselta pelaajalta edellytetään sääntöjen noudattamista, sekä kykyä keskustella/kommunikoida pelissä tekstiä lukemalla ja kirjoittamalla.