Lahjoittaminen

Alla oleva tieto on vahentunutta. Uusi tapa tukea Pelitcrarafita löytyy tukemissivumme kautta: https://pelitcraft.craftingstore.net/

 

Pelitcraft pyörii vuokratulla serverillä, ja toiminta on siis täysin pelaajien lahjoitusten varassa. Lahjoittaminen on vapaaehtoista, eikä tuota itse serverillä mitään erityisoikeuksia, mutta on toki suotavaa – ja välttämätöntäkin, että saamme pidettyä serverin toiminnassa. Lahjoittajat pääsevät Pelitcraftin kunniaseinälle keskustassa, sekä näiden sivujen Hall of Fameen.

Tällä sivulla tulemme ylläpitämään serverin “taloustilannetta” mm. siten, että kerromme, miten kauan serveri vielä pyörii nykyisellä lahjoitusmäärällä. Tällä hetkellä serverin kuukausivuokra on 78€, eli jos 20 lahjoittajaa antaa kuukaudessa ~4 € panoksen, pystymme pyörittämään toimintaa jatkuvana.

Kerrotaan vielä mitä tuolla rahalla saa. Meillä on käytössä Hetzneriltä vuokrattu dedikoitu palvelin, jossa on Intel i7-3770 prossu, muistia 16 GB ja levyä 3 TB (tuplalevyt, eli Raid 1 käytössä).  Eli tehoa on enemmän kuin tarpeeksi, joten ei pitäisi ihan heti alkaa lagipeikko iskemään.

– Lahjoituksia otetaan vastaan tällä hetkellä –

 Status kun joulukuun vuokra on maksettu: Tilillä on yhden kuukauden vuokra.

Ohjeet lahjoittamiseen:

 

1. Kertalahjoituksen määrä: 1-50 €

Verotuksellisista syistä ei ole suotavaa, että Tapsa78:n (admin) tilille alkaa kertyä etelänmatkaan oikeuttavia summia.

2. Tilisiirtotiedot

    • Saaja: <Nimi poistettu, kts. sivun yläosa>
    • Pankin BIC (ei yleensä tarvita tilisiirtoa verkkopankissa tehtäessä): NDEAFIHH
    • Tilinumero:  <Tilinumero poistettu, kts. sivun yläosa>
    • Viesti: Lahjoittajan peli-nickname / saako myös pelaajan oman nimen julkaista tällä sivulla Hall of Famessa, vaiko pelkkä nickname
    • Summa: 1-50 €

3. Tilisiirron esimerkkiviesti

“Tapsa78 / Saa julkaista”