Julkiset farmit

[toc]

Pelitcraftin yhteiskäyttöiset farmit

 

Pelitcraftissa on useita yleisön vapaasti käytettäviä resurssifarmeja. Jotkut farmit tuottavat viljaa, toiset taas lampaita ja kolmannet zombeja. Farmien tuotteita saa kerätä vapaasti, mutta ellei asiasta ole erikseen toisin mainittu niin pelaajan tulee siivota jälkensä farmilla visiittinsä jälkeen.  Toisin sanoen, jotta seuraavallakin kävijällä olisi jotain kerättävää, tulee pelaajan istuttaa tarpeelliset siemenet/taimenet takaisin. Tämä sääntö koskee myös eläimiä, eli jos tapat jonkun farmilta lehmät lähes sukupuuttoon, niin varaudu myös kasvattamaan ne takaisin.

Mikäli sinulla on farmi, jonka haluat mukaan listaukseen, niin jätä ihmeessä farmisi tiedot kommenttina tälle sivulle!

Alle on listattu erilaiset julkiset resurssit maailmakohtaisessa järjestyksessä:

 

Pelitcraft

 

Louhos

Sijainti: Spawnilta itään (x: 950, z: 50), warppi louhos

Tuotteet: Puita, kaktuksia, kivilouhosta

 

Louhoksenrannan luomutila

Sijainti: Louhokselta itään (x: 1050, z: 50)

Tuotteet: Sokeriruokoa, kaktuksia, viljaa, kurpitsoita, meloneita, liaania, myceliumia (sienimaa), munia, sienikeittoa, maitoa, kaakaopapuja, Netherwarttia

 

Aussheep

Sijainti: Spawnilta luoteeseen (x: -270, z: -550), metrolla pysäkki aussheep

Tuotteet: Villaa (kaikki värit), kaktuksia, kurpitsoita, meloneita, kaakaopapuja, Netherwarttia, liaania, puita, lehmiä

 

SamHillin viljelmä

Sijainti: Tullipuomista pohjoiseen  (x: 950, z: -2200), metrolla pysäkki tullipuomi

Tuotteet: Viljaa, kurpitsoita, meloneita, sokeriruokoa, kaktuksia,  porkkanoita, perunoita, kuusta, koivua, possuja, lehmiä ja kanoja.

 

Austraasia

Sijainti:  Spawnilta pohjoiseen (x: -240, z: -2600), metrolla pysäkki austraasia

Tuotteet: Lampaita, lehmiä, possuja, kanoja, viljaa, porkkanoita, perunoita, kaakaopapuja, sokeriruokoa, meloneita, kurpitsoita, kaktuksia ja Netherwarttia

 

Kolopakon farmi

Sijainti: Fiskehamnenista etelään (x: 2800, z: 0), metrolla pysäkki fiskehamnen

Tuotteet: Possuja, lehmiä, kanoja, mooshroomeja, kaakaopapuja, porkkanoita ja perunoita

 

Mursulandian tasavalta (kulkulupa presidentin virka-asuntoon Tsuchimursulta tai anlejulta)

Sijainti: Hangaarista pohjoiseen (x: 4330, z: 1930), Underpants Worldistä portaali hangaariin, josta sitten metrolla pysäkki faraway

Tuotteet: Viljaa, porkkanoita, meloneita, kurpitsoita, sokeriruokoa, perunoita, kaakaopapuja, koivua, mäntyä, possuja, lehmiä, lampaita ja kanoja

 

GGOVin metsikkö

Sijainti: Puu-warpilta itään (x: -1200, z: 730), warppi puu

Tuotteet: Kuusta ja koivua

 

Wilderness

 

Tehdas

Sijainti: Spawnilta lounaaseen (x: -400, z: 550)

Tuotteet: Luurankoja t ja zombieita (spawnerit). Turvallinen puoli-automaattinen tehdas

 

Uus-Uus-Pelittilä

Sijainti: Spawnista pohjoiseen (x: -620, z: -270), turvallisin reitti metrolla

Tuotteet: Sokeriruokoa, viljaa, porkkanaa, kaakaopapuja, kaktuksia, puita, villaa (pieni karsina)

 

Suolinna

Sijainti: Spawnilta lounaaseen (x: -750, z:750), metrolla pysäkki suolinna

Tuotteet: Tapsa78:n linna-alue tarjoaa välipalaa Wildernessiin eksyneille. Metsän kautta tullessa linnan ovet aukeavat kun etsit oven vierestä napin, ja juokset ripeästi sisään jättäen mobit ulkopuolelle. Alueelta löytyy pieni viljapelto ja kasvimaa, ja talleista löytyy karjaa. Kasvimaan vieressä olevia puita saa myös kaataa kunhan istuttaa taimet tilalle. Linnan luoteisnurkasta löytyy myös toimivat kivigeneraattorit, joiden tuotoksia saa toki louhia mukaan.

 

Nether

 

Spawn-linnake

Sijainti: Spawnin kellarissa

Tuotteet: Netherwarttia

 

Itkevän Ghastin taverna

Sijainti: Spawnin kellarissa

Tuotteet: Tavernasta saa joka päivä tuoretta sienikeittoa. Ota kulho arkusta ja muista palauttaa se, jotta myös seuraava nälkäinen kulkija saisi vatsansa täyteen.

 

The End

 

Endergrinderi

Sijainti: The Endissä, taaksepäin portaalista.

Tuotteet: Endermaneja ja Enderpearleja (tuttavallisemman ES-pallot)

Ohjeet:  Aquarider11:n rakentama endergrinderi on helppo tapa ansaita paljon kokemuspisteitä ja enderpearleja. Perille päästyäsi kiipeä tornin ylimpään kerrokseen ja ala katsella tuimasti ympärillä vaeltavia endermaneja. Jos silmiin tuijottaminen ei tuota tulosta, niin katso keskivartaloa. Vihaiset endermanit pörisevät kuin miljoona ampiaispesää, joten ääntä kannattaa säätää hiljaisemmaksi. Kun olet saanut kaikki tasangon endermanit tiputettua kuoppiin, paina keskikerroksen nappia ja pistonit kurmottavat vieraat melkein hiljaisiksi. Sitten vain laskeudu alimpaan kerrokseen ja vesikuutiossa seisten ala hakata ryhmiä. Älä käytä polttavaa miekkaa, jotta endermanit eivät teleporttaisi pois. Kirves on hyvä astalo, mutta varo puutavaraa. Kerää lopuksi helmet pois. Jollet ole saanut tarpeeksi expaa, voit toistaa proseduurin välittömästi tai poistua.

0 thoughts on “Julkiset farmit

 • Wilderness

  Lima

  Sijainti: Spawnilta itään (x:1268, y:472), metrolla Suolinnaan päin kunnes itään aukeaa lyhyeltä pikkukartassa näyttävä käytävä reilusti ennen kuin Pinkki Silmukkarata kääntyy lounaaseen. Käytävän alussa on voimarata. Lima on ensimmäinen metropysäkki 1½k blokin päässä idässä Oranssia Salamarataa pitkin.

  Tuotteet: Louhoksen pohjalla on valaistu 100×100 alue limakuutioiden metsästystä varten. Louhos on keskeneräinen ja siitä saa ottaa kivi-, maa- ja sorablokkeja Haste II -pörinän vaikutusalueella, ei kuitenkaan pekonia suojaavasta piipusta tai kävelysilloista. Idempänä on käytävä luurankospawnerille. Jos alkaa hiukoa, voi hakea apetta Kolmikärki-linnasta, joka sijaitsee itis-metropysäkin kohdalla kaakossa.

 • Shinooby

  Wilderness

  Shinoobyn pientila

  Sijainti: Spawnilta pohjoiseen(x: -495, y: -58). Helpoiten Uus-Uus-Pelittilän portaalista lähtien alat kävelemään etelään johtavaa polkua pitkin. Polun vasemmalla puolella alkaa puilla tehty polku jota pitkin pääset talolle ja takaoven kautta vasemmalla on kanala ja oikealla lehmä. Edessäpäin johtaa polku alas pelloille.

  Tuotteet: Maitoa, kananmunia, vesimeloneja, viljaa, perunoita, kurpitsoja, sokeriruokoa

 • Jymylandia

  Sijainti: warp jannasta etelään. Nopeiten sinne pääsee warppaamalla jannaan, sitten metrolla hetki länteen. Rata kääntyy tuokiossa Jymylandiaan.

  Tietoa: Jymylandia on jymy1000:nen rakentama yhden ihmisen asuttava “kylä”. Nähtävyyksiä siellä on 110-paikkainen blokkilajittelija, rahasäiliö, rautafarmi ja farmitorni.

  Tuotteet: tammi, koivu, kuusi, viidakkopuu. Sokeriruoko, netherwart, wilja, melooni, kurpitsa, porkkana, peruna, cactus, kaakaopapu, liaani, sieni. Lehmät, kananmunat, kanat. 100×100 kaivos, varustettuna Haste II pekonilla. Rautafarmi- lisätietoa paikan päältä!

 • Korjattu versio:

  Wilderness

  Lima

  Sijainti: Spawnilta itään (x:1268, y:472), hyppää Suolinnalle menevään metrovaunuun ja kirjoita käskyksi /train target itis, jolloin vaunu kääntyy oikeassa risteyksessä itään päin. Lima on ensimmäinen pysäkki ennen Itistä (joka on hyvä aloituspaikka idän käymättömille korpimaille suuntautuville seikkailuille).

  Tuotteet: Louhoksen pohjalla on valaistu 111×111-alue limakuutioiden metsästystä varten. Louhos on keskeneräinen seinien ja katon suhteen. Tyylilaji on “tylsä, mutta massiivinen”. Idempänä on käytävä luurankospawnerille. Jos alkaa hiukoa, voi hakea apetta Kolmikärki-linnasta Itiksestä.

Leave a Reply