Tutkimusretki 5: Brave New World Sunnuntaina 29.3 klo 18:30

28.12.2013 avattiin uusi maailma 1.7 MC-version ilmestymisen kunniaksi. Tämä maailma kastettiin Uuscraftiksi ja ahkerat Uusraivaajat ovat rakentaneet jo yli vuoden ajan omia tönöjään, linnojaan ja dirthuttejaan pitkin uutta ja neitseellistä maata.

Nyt on aika ottaa hevoset allemme ja lähteä kohti näitä inspiraation kulmakiviä. Koska Uuscraftia vainoaa mobit, retkikunnan jäsenet tarvitsevat aseita, panssareita ja ruokaa matkaa varten. Onneksi meitä sponsoroi Uuscraftin asekauppa Craft-At-Arms ja Uuslouhoksen farmi jotka ovat lahjoittaneet urheille matkaajille tarvittavat välineet matkaa varten.

Kuva Matkareitistä

Kuten kuvasta näkee, lähdemme ensin Uuscraftin keskustasta länteen ensimmäistä reittiä pitkin joka päättyy Neggun ja Maxwellin päätyyn. Sitten jatkamme kakkosreittiä pitkin takaisinpäin ja risteyksestä käännymme tehoveljesten Testificaan, josta kuljemme Adhuinin portaalin ohi itse järjestäjän maatilalle.

Jos retkikunnassa vielä intoa piisaa niin sieltä lähdemme Krissun ja RaeChanin maiden läpi Yukin tiloille josta kuljemme upouutta tietä pitkin Uuscraftin itäosaan jossa odottaa Paokalan + muiden ravirata, Adhuinin Western-aiheinen kylä jne. Sieltä on sitten lyhyt matka takaisin keskustaan.

Ajankohtana on sunnuntai 29.3 klo 18:30. Tulkaa paikalle hieman etuajassa niin ehditte valita hepat ja varusteet hyvissä ajoin. Ja huom. Kellot vaihtuvat kesäaikaan juuri silloin, joten pitäkää huoli että kellonne on oikeassa ajassa :D

Osallistu keskusteluun foorumilla.

0 thoughts on “Tutkimusretki 5: Brave New World Sunnuntaina 29.3 klo 18:30

Leave a Reply