Suunnitelmat

[toc]

Suunnitelmat ja luonnokset
 

Tämä sivu sisältää piirustuksia ja luonnoksia yhteisistä projekteista, ikään kuin yhteenvetona, mitä on tulossa ja jotta kaikki osallistuvat voivat helposti seurata suunnitelmaa ja tilannetta. Sivu toimii myös eräänälaisena aikajanana sekä projektitaulukkona. Projektit erotetaan otsikoilla toisistaan sekä lisätään kuvat ja luonnokset. Ilmoitetaan lisäksi missä vaiheessa rakentaminen on, esim. onko rakentaminen kesken, valmis vai onko rakentamista edes ylipäätänsä aloitettu.

Projekteihin voidaan merkata myös ns. vastuuhenkilö, joka tekee kyseistä projektia pääosin. Projektia koskevat kysymykset, toiveet, ehdotukset ja muut vonkaamiset voi kohdistaa suoraan vastuuhenkilölle.

 

Aktiiviset operaatiot

Kaikki projektit näyttävät olevan kesälomalla…

Jäähyllä olevat projektit

 

Iso puu (työnimi)

 

Työnjohtaja ja pääarkkitehti: Ninjapiraatti

Sijainti: Panssarikylästä pohjoiseen, -1630, 820. /warp puu

Kuvaus: Tavoitteena pystyttää mahdollisimman nätti ja iso puu. Juuret ulottuvat pitkälle maan alle jonne tulee vielä jonkin sortin holvi. Tyyli noudattelee suunnilleen tätä mutta sileämpänä ja runko on sammaloituneempi.

Monenlaista apua tarvitaan. Materiaali on Oak log, lahjoitukset tervetulleita. Työvoimaa tarvitaan puusta itään sijaitsevalla puufarmilla sekä puun rakennuksessa ja suunnittelussakin. Kaikki juuret (käytävät maan alle, tällä hetkellä vain yksi tehtynä) pitää vuorata puulla, puu itsessään pitää rakentaa 180 blokin korkeudelle ja sitä pitää muovata ja koristella siten, että se myös näyttää isolta vanhalta puulta eikö tönköltä pökkelöltä kuten nyt. Noin 120 blokin korkeudelta lähtevät ensimmäiset oksat. Puun korkeutta nostettaessa pitäisi pysyä minimapissakin näkyvän vihreän kehän ulkopuolella eli puu ei toistaiseksi kapene ylöspäin kuin aivan vähän.

Rakentajille tiedossa rahaa sekä arpajaiset.

Puu vaiheessa

 

Kaavakuvat

 

Sateenkaari

 

384 x 192 piirustukset sateenkaarelle, vedenpinnasta maailman kattoon (isomman version saa kuvaa klikkaamalla)

 

Valmistuneet ja vanhat projektit