Pelitcraft päivitetty versioon 1.7.10

Pelitcraftin 1.8 päivityksestä ei ole vieläkään mitään uutta sanottavaa, koska ei ole Bukkitia tai mitään toista korvaavaa alustaa tarjolla. Mutta otetaan tähän väliin palvelimen 1.7.10 päivitys joka on kuitenkin pakko tehdä ennen kuin mennään versioon 1.8.

Tulen tekemään palvelimen 1.7.10 päivityksen tämän viikon perjantaina. Pistän Minecraft palvelimen alas aamulla klo 8-9 välillä ja katkos kestää niin kauan kuin kestää. Lue lisää foorumeilta: http://pelitcraft.fi/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=328

EDIT: Palvelin on päivitetty. Raportoi mahdollisista ongelmista ym. foorumiketjuun.

0 thoughts on “Pelitcraft päivitetty versioon 1.7.10

  • minä olen compilanut spigot ja bukkit versio 1.8 san koodista heidän sovellluksensa avulla voin laittaa linkin valmiiseen jar tiedostoon jos haluatte compilatun 1.8 version ja voin antaa linkkejä joihinkin plugineihin jotka on päivitetty jo 1.8 bukkit ja spigot versiolle minulla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan muuta kuin olen compilannut serverit heidän compilerillaan

    • PsychoLynx

      Moi!

      Ollaan tosiaan seurattu Spigotin ja Spongen kehittymistä täälläkin päässä ja muuten voitaisiin pohtia serverin siirtymää 1.8 versioon, mutta BKCommonLib-kirjastosta ei ole vielä olemassa 1.8 yhteensopivaa versiota – eli mm. Traincarts lakkaisi päivityksen myötä toimimasta.

Leave a Reply