Palvelimelle automaattinen restart klo 15

Palvelimella on tällä hetkellä pahoja muistivuoto-ongelmia, joita emme pysty selvittämään ennen kuin saamme siirrettyä palvelimen pois Fragnetin palveluista ja uudelle palvelimelle kesäkuussa. Palvelin käynnistetään jo nyt automaattisesti uudelleen joka yö, mutta jotta palvelin olisi varmemmin myös illalla käyttökelpoinen lisäsin toisen ajastetun uudelleenkäynnistyksen tapahtumaan joka päivä klo 15. Serveri huomauttaa asiasta 5 ja 1 minuuttia ennen boottia.

Jos palvelimella on pahoja lagiongelmia ja ylläpitoa ei paikalla näy, kannattaa pistää viestiä asiasta pelit.fin foorumille. 

7 kommenttia artikkelista “Palvelimelle automaattinen restart klo 15

  1. Tänne olisi hyvä saada joku vastaava paikka, minne laittaa viesti ongelmasta/toimimattomasta järjestelmästä – palvelisi paremmin niitä käyttäjiä, jotka eivät pääse Pelit-foorumille. Vaatimus tietysti olisi, että pitää olla tälle sivustolle rekisteröitynyt käyttäjä.

    Onko tällaisen tekeminen mahdollista?

  2. (Aamu)öisin esiintyy kuitenkin peliä isosti haittaavaa lagia. Jos tuo servun boottaaminen on joku nopea ja riskitön homma, niin voisiko automaattisen bootin laittaa myös esim. puolenyön aikoihin? Mielummin pieni boottitauko välillä kuin lagit. :)

    Mihinköhän kellonaikaan tuo ”joka yö” -bootti tapahtuu?

Vastaa