Palvelimen 1.6.2 päivitys 5.8!

Palvelin on nyt päivittynyt versioon 1.6.2. Jos huomaatte ongelmia, kertokaa niistä kommenteissa.

Testasin eilen illalla 1.6.2 Bukkittia ja totesin sen riittävän toimivaksi jotta voimme ottaa sen käyttöön. Ainoat ongelmat tulivat Sentry NPC hahmojen kanssa, joita ei ole käytetty kuin Synk’kivellä. Tästä johtuen Synk’kivi tulee olemaan jonkin aikaa suljettu kunnes ongelma ratkeaa. 1.6 päivitys oli ilmeisesti konepellin alla isompi juttu ja monet plugin/modin tekijät ovat kertoilleet ongelmista, joten katsotaan mitä vielä paljastuu kun otetaan versio käyttöön.

Teen palvelimen 1.6.2 päivityksen tänään iltapäivällä joskus kolmen jälkeen. Tarkkaa aikaa en osaa sanoa koska se riippuu oikean elämän menoista. Lisäsin ohjeet ja uuden jar-paketin sivuille, ja voit käydä asentamassa ne valmiiksi täältä: http://pelitcraft.fi/resurssit/minecraftin-versiot/

Seuraa uutisia tältä sivulta. Jos jotain menee pahasti pieleen testeistä huolimatta, niin aina on mahdollista, että joudutaan palaamaan vanhaan. 

Hevoskauppa aukeaa keskustaan sitten niin pian kun saan sen tehtyä, mihin ei pitäisi mennä kauaa. Wildernessiin laajennus tulee samoin kun ehtii. Ylläpidolta uutuuksia mankuvat pelaajat saattavat saada salamaniskun päähän, joten ollaan kärsivällisiä ;)

Ja jos ette vielä lukeneet eilen lisäämääni artikkelia hevosista, lukekaa se nyt.

2 kommenttia artikkelista “Palvelimen 1.6.2 päivitys 5.8!

  1. Tiedoksi tämän hetken tunnetut ongelmat:
    – Postitoimisto on lomautettu, koska Postal ja Lockette tappelivat, ja Lockette voitti. Käytännössä päivityksen jälkeen lukittu arkku muuttui käytettäessa postilaatikoksi, mikä oli aika huono juttu…
    – Synk’kivelle ei kannata mennä, koska siellä olevat Sentry-NPC:t eivät toimi oikein, mikä rikkoi yhden puzzlen, ja tekee lopputaistelusta paljon vaikeampaa…

    Hepat toimivat hyvin. Muistakaa käydä lukemassa heppaohjeet yo. linkistä, niin tulee vähemmän ongelmia niiden kanssa.

    Wilderness on laajennettu, ja sitä jo rohkeimmat eilen tutkivatkin. Serveri generoi parhaillaan puuttuvia chunkeja alueelle täydellä teholla, mikä aiheuttaa lagia mutta pitäisi loppua tässä aamupäivän aikana. Sitten Dynmap saa piirrettyä kartan loppuun.

Vastaa