Ongelmia junien kanssa

Olen nyt eilen ja tänään boottanut servun kertaalleen lagin takia, ja molemmilla kerroilla lagiraportin syyttävä sormi on osoittanut TrainCartsiin. Jos teillä on käytössä automaattivarastoja tai jotain virityksiä joissa käytätte junia, niin poistakaa junat kun ette ole paikalla. TrainCarts pitää jatkuvasti kaikki vaunut muistissa, ja varsinkin liikkuvat junat voivat aiheuttaa lagia. Toki on mahdollista myös, että uusimmassa TrainCarts versiossa on jokin muistivuoto tms. ongelma, mutta yritetään vähentää sen rasitusta poistamalla turhia junia.

Palvelimella näyttäisi olevan 52 junaa, joista kaksi on liikkeessä. Automaattipankissa istuu 28 junaa, mutta kuka omistaa nuo loput? Metrojärjestelmässähän ei pitäisi yksinäisiä vaunuja liikkua. TrainCarts tarjoaa aika heikosti ylläpidollisia mahdollisuuksia junien etsimiseen, mutta siitä löytyy yleispätevä destroyall komento, jolla pääsee varmasti ongelmajunista eroon, tosin samalla menee kaikki muutkin… Mutta jos Lagitus palaa jatkossa ja sormi osoittaa taas juniin, niin saatan joutua yleisen turvallisuuden nimissä painamaan tuota isoa punaista nappia…

 

Yksi kommentti artikkelista “Ongelmia junien kanssa

  1. Junia SAATTAA olla liikkeessä metroradalla koska esim kun vihreältä asemalta lähtee poispäin, juna tekee ekassa risteyksessä uukkarin ja palaa takaisin asemmalle, jolloin jossain päin rataa voi hyvin olla myös looppi…

Vastaa