Craftbukkit päivitys

Päivitin serverin bukkitin 1.6.2 beta buildista recommended buildiin. Omissa testeissä ei löytynyt mitään ongelmia, mutta jos huomaatte jotain mikä on rikki niin kertokaa siitä kommenteissa.

Yksi tiedossa oleva ongelma liittyy Train Cartsiin ja juniin. Jostain tuntemattomasta syystä joskus satunnaisesti kun yrittää mennä vaunun kyytiin mitään ei tapahdu. Yleensä tähän auttaa kun poistuu serveriltä ja tulee takaisin (eli ei tarvitse sulkea Minecraftiä).  Tätä onneksi tapahtuu hyvin harvoin, ja pikainen disconnect->Reconnect ei onneksi kauaa kestä :) Seuraan Train Cartsin dev buildejä ja jos ongelmaan tulee korjaus niin päivitän uuden version palvelimelle samantien.

EDIT: Liittyen ylläolevaan ongelmaan. Asia on varmistunut client bugiksi. Eli ei sitten korjaudukaan minkään pluginin päivityksellä.

 

Vastaa