Selviytyjät kilpailu sunnuntaina 27.10! Äänestä tavoite!

Seuraava Selviytyjät kilpailu käydään sunnuntaina 27.10 klo 18 alkaen. Viime kerralla hyväksi testatut säännöt ovat edelleen samanlaisina voimassa, ja niitä voit kerrata pelin omilta sivuilta. Edellisestä kisasta on reportaasi jäänyt painokoneeseen jumiin, katsotaan jos saataisiin se vielä ulos ennen seuraavaa kisaa. Pyritään aloittamaan tasan klo 18, joten ole ajoissa paikalla. Vähän myöhässä saapuvat voidaan kuitenkin ottaa vielä mukaan jos tuomari sallii :)

Mutta mitä kisassa pitäisi tehdä? Siinä hyvä kysymys! Kysyin tätä noin viikko sitten, ja sain kuusi ehdotusta, joista saatte nyt äänestää parhaan. Muita ehdotuksia voidaan kokeilla sitten seuraavilla pelikerroilla. Äänestys löytyy artikkelin lopusta, ja aikaa on perjantaihin 25.10 klo 20:00 asti. Ja tässä ovat ehdokkaat (ehdotusten saapumisjärjestyksessä):

 1. ToivoV antoi kisaan kaksikin ehdotusta. Ensimmäisenä oli hieman erilainen näkemys aiemmasta soturipatsaasta:Patsas_Toivo
 2. Toisena ehdotuksena Toivolta löytyi Sphinksi:
   Toivon_Sphinksi
 3. Senorankka ehdotti, että rakennetaan linnoitus missä on vähän kaikkea. Eli rakennetaan kivitiilestä linna ja kerätään sinne sisälle kaikki mahdolliset kasvit, puut, eläimet ja muuta haastavaa. Tarkat yksityiskohdat viilataan jos ehdotus valitaan. Alla kuvamateriaalia Senorankan prototyypistä ja kuvateksteissä tavoitteita:
 4. Diggerin ehdotus ei kuvia kaipaa: ” Joukkueen on kaivettava isosta kuopasta kaikki blokit pois paitsi mineraalit. Ne joukkueen on jätettävä leijumaan ilmaan ja niistä saa pisteitä. Joukkue voi kaivaa niin ison kuopan kuin haluaa ja ehtii. Smaragdeista saa eniten pisteitä, sitten timanteista ja vähiten raudasta ja hiilestä. Suhdelukujen tekeminen edellyttää tietoa malmien generaatiosta chunkkia kohti. Lonkalta sanoisin, että yksi timantti vastaa 30 rautaa. ” Eli joukkueilla olisi omat alueet, jossa muun selviytymisen ohella pitäisi kaivaa mineraalit esiin. Tässä versiossa olisi etukäteen sovittu aikaraja ja pistetaulukko. Mineraalit saadaan helposti laskettua WorldEditillä.
 5. Tonberr89 ehdotti taulun rakentamista:
  tonberry_taulu
 6. Makrocow ehdotti tutun näköistä patsasryhmää:

Mikä on seuraavan Selviytyjät-kilpailun tavoite?

 • Diggerin kaivuukilpa (44%, 8 ääntä)
 • Senorankan linnoitus (33%, 6 ääntä)
 • Toivon Sphinksi (22%, 4 ääntä)
 • Toivon soturipatsas (0%, 0 ääntä)
 • Tonberryn taulu (0%, 0 ääntä)
 • Makrocowin patsaat (0%, 0 ääntä)

Äänestäneitä: 18

Loading ... Loading ...

Vastaa