Selviytyjät kilpailun tavoite

Huomisen Selviytyjät kilpailun tavoitteeksi äänestettiin Diggerin ehdottama kaivuukilpailu. Rakensin ehdotuksen pohjalta kilpailun viralliset säännöt, ja ne voitte lukea Selviytyjät kilpailun sivuilta: http://pelitcraft.fi/viihteella/serverin-huvitukset/pelitcraft-selviytyjat/#Kaivuukilpailu

Kisa alkaa siis huomenna sunnuntaina klo 18:00. Ole silloin paikalla ja osallistu kilpailuun! Kilpailu käydään niin, että alussa julistetaan lopetusaika, jolloin peli päättyy. Ehdotan kilpailuajaksi kahta tuntia, jolloin kilpailu päättyisi n. klo 20 riippuen siitä milloin päästään aloittamaan. Maailmaksi valmistelen sellaisen, jossa molemmille joukkueille löytyy oma extreme hills biomi, jolloin kuoppasta voi löytyä myös smaragdeja. Sääntöjä ja kestoa saa toki kommentoida tämän jutun kommentteihin.

 

Vastaa