Pelitcraftin vuosipäivä perjantaina 20.12.2013!

Perjantaina 20.12.2013 tulee täyteen kaksi vuotta nykyisen maailman perustamisesta. Tätä tapausta on tietysti syytä juhlia! Viralliset juhlallisuudet alkavat keskusaukiolla perjantaina klo 19:00. Aloitamme ohjelman lumilinnakilpailun palkintojenjaolla, jonka jälkeen alkaa Pelitcraftin ensimmäiset Olympialaiset! Osallistumaan pääsee olemalla paikalla serverillä ja ilmoittautumalla mukaan kun osallistujia kysellään.

Jotta kilpailulajeja ei pääsisi liikaa salaa harjoittelemaan ei niitä paljasteta etukäteen. Kerrottakoon vaan, että kilpailulajeja on viisi, ja niistä neljä kisataan päämaailmassa ja yksi Seikkailumaassa. Serverin aktiivit voivat toki päätellä mistä lajeista on todennäköisesti kyse ja valmistautua oman harkintansa mukaisesti :)

Olympialaisissa jaetaan lajien parhaille pisteitä 10, 8, 6, 4, 2 tai 1 pistettä sijoituksen mukaan.  Loppupisteissä kolmelle parhaalle annetaan palkintoina huippuhienoja lumottuja timanttityökaluja käytettäväksi uudessa 1.7 maailmassa sitten kun se aukeaa. Lajien voittajat palkitaan myös uuden maailman tavaroilla, jokaiselle annetaan viisi timanttia uudessa maailmassa. Vaihtoehtoisesti palkinot voidaan korvata sopivalla rahasummalla jos haluaa mieluummin pysyä nykyisissä maailmoissa. Korvaava summa on ko. tavaran ostohinta serverikaupassa.

Tervetuloa kaikki mukaan juhlimaan ja kisaamaan! Huomatkaa, että olympialaisiin pääsee toki mukaan keskenkin (tai voi lopettaa kesken), mutta tietty silloin jää todennäköisesti pistekisan kärjestä jälkeen :)

Vastaa